Sunt

Salut! 

Sunt Anca și uneori mai scriu. Mi-a plăcut să scriu dintotdeauna așa că atunci când am simțit nevoia am făcut asta. Exact asta fac și pe blog: din când în când mai scriu. Despre ce? Foarte posibil să scriu mult despre copii și părințeală în următoarea perioadă, training, coaching, cărți sau ce locuri mai vizităm. 

Cine sunt dincolo de ce știu să fac

Sunt un om pasionat de învățare – înainte de orice, îmi place să învăț despre mine, apoi despre ceilalți și despre lume. Am învățat ca atunci când nu știu ceva, pot să întreb sau / și să caut informația. Un simplu search pe Google sau pe Youtube, o carte răsfoită sau un mesaj pe Whatsapp către cineva mai priceput și uite așa primesc multe răspunsuri valoroase care mă ajută să ies din diferite blocaje. 

Sunt un om care își pune multe întrebări existențiale și asta uneori îmi ocupă toată suprafața minții mele. 

Sunt un om care caută explicații, conexiuni și răspunsuri la întrebări din domenii diverse. Cred că aș putea să spun că sunt foarte curioasă.  

Port multe pălării în viața de zi cu zi: sunt mama a doi copii fantastici, soție, prietenă, nănuță de copii fantastici, nașă, fiică, client de terapie, client de coaching și mai adăugați voi din ce pălării mai purtați zilnic (sunt șanse mari să purtăm pălării din aceeași gamă) 

Ce știu să fac

În 2011 am făcut cunoștință cu antreprenoriatul social (educația, mai exact) și managementul de proiect. Și mi-a plăcut foarte mult așa că, niște ani mai târziu, am adunat un bagaj generos de cunoștințe de management de proiect, scriere de bugete, analiză financiară, scrierea propunerilor de business, organizare de evenimente, coordonare de echipe, resurse umane, schimbare organizațională, learning and development.

Mă pasionează și știu să fac și training. De la A la Z – de la scrierea programului până la livrare și integrarea feedback-ului participanților în sesiunile viitoare. În 2008 am ținut primul meu training și de atunci a fost vorba doar de timp, dedicare, pasiune și colegi de echipă extrem de faini ca să îmi dau seama că îmi place foarte mult. Public speaking, management de proiect, antreprenoriat, leadership, recrutare, feedback, orientare în carieră, train the trainers, decision making – câteva dintre temele trainigurilor susținute până acum.

Ce mă pasionează

Educația – cred cu o tărie enervantă (pentru unele persoane) că educația este motorul societății așadar ultimii ani din viață mi i-am petrecut muncind în diverse proiecte care au adus îmbunătățiri în școlile din România. 

Învățarea – citesc cât pot de mult, mă mai alint cu un podcast când sunt la plimbare sau spăl vase (nu are rost să irosim timp, nu?), TED-urile sunt printre preferatele mele, coursera.org mă mai atrage cu câte un curs care mă scoate din zona de confort. Am absolvit MBA-ul la Maastricht School of Management Romania. În 2021 am finalizat și o formare în coaching la One2Coach. De când am devenit mama citesc tot ce îmi pică în mână despre parenting, îngrijirea și creșterea copiilor, psihologie (a copilului și a adultului).

Mai pot adăuga aici și înghețata de vanilie, eclerul, serialul Friends. 

Mai multe informații despre mine găsiți și pe LinkedIn

Proiecte în care am fost sau încă sunt implicată:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.