Sunt

Dacă ați mai fost prin ”casa mea din online” atunci în acest moment observați schimbarea și vă întrebați ”dar ce s-a întâmplat?”. Am început să scriu pe blog în 2008. Mai întâi pe o platformă gratuită de wordpress, și mai apoi aici. Apoi am făcut o pauză, ceea ce le mai recomand și oamenilor din jurul meu.

În pauze ai timp să îți auzi gândurile, să te redefinești. Mi-am zis că e timpul să revin pe blog, au trecut 4 ani de pauză, sunt o altă versiune a mea, cu alte experiențe de împărtășit.

Ce știu să fac

În 2011 am făcut cunoștință cu antreprenoriatul social și managementul de proiect. Și mi-a plăcut foarte mult așa că, 7 ani mai târziu, am adunat un bagaj generos de cunoștințe de management de proiect, scriere de bugete, analiză bugetară, scrierea propunerilor de business, organizare de evenimente, coordonare de echipe, dezvoltarea oamenilor din echipe.

Mă pasionează și știu să fac și training. În 2008 am ținut primul meu training cu adulți și de atunci a fost vorba doar de timp, dedicare, pasiune și colegi de echipă extrem de faini ca să îmi dau seama că îmi place foarte mult. Public speaking, management de proiect, antreprenoriat, leadership, recrutare, feedback, orientare în carieră, train the trainers, decision making – câteva dintre temele trainigurilor susținute până acum.

Ce mă pasionează

Educația – cred cu o tărie enervantă (pentru unele persoane) că educația este motorul societății așadar trebuie să ne unim forțele pentru a schimba educația din România.

Învățarea – citesc cât pot de mult, mă mai alint cu un podcast când sunt la plimbare sau spăl vase (nu are rost să irosim timp, nu?), TED-urile sunt printre preferatele mele, coursera.org mă mai atrage cu câte un curs care mă scoate din zona de confort. De când am devenit mama citesc tot ce îmi pică în mână despre parenting, îngrijirea și creșterea copiilor, psihologie (a copilului și a adultului).

Iașul – am refuzat să plec. Rămân să construiesc, să aduc oportunități educaționale din alte orașe mari ale țării. Așadar, dacă aveți idei sau dorințe de a organiza evenimente și în Iași sau de a lansa un proiect îmi puteți scrie cu încredere.

Mai multe informații despre mine găsiți și pe Linkedin.

Proiecte în care am fost sau încă sunt implicată:

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.