Ce fac cand nu scriu pe blog?

Primesc mesaje de la cunoștințe care mă întreabă de ce nu mai scriu. Eu le zic că nu m-am lăsat de scris ci pur și simplu nu am inspirație, sau nu am timp, sau nu mi se pare că am o idee bună, atât de bună încât să merite să vă ocup timpul cu ea. E bine sau rău că am scris asta? Nu știu.

Ce știu este că sunt momente în care face tare bine să te retragi în carapacea ta și să meditezi la ce ai tu chef. Sau poate e bine să prioritizezi lucrurile și să investești timp în ceea ce te reprezintă mai bine în acea perioadă. Sau poate este bine să lași ideile la macerat și apoi să le pui pe blog când vor fi perfecte.

Se împlinește cam o lună de când nu am mai scris pe blog și vă anunț că nu e cazul să vă îngrijorați. Sunt bine. Mi-am luat timp pentru mine: citesc cărți cumpărate în ultimii doi ani care erau băgate în seamă doar de praf până de curând, mă joc cu pisica, dezvolt proiecte noi, îmi bat capul cu diverse chestii contabilicești și mă bucur de compania prietenilor dragi. Aaa, și pentru prima dată în viața mea voi pleca într-un concediu de o săptămână într-o perioadă în care nu e Crăciun sau Paște 🙂

Well, acestea fiind spuse eu vă doresc bucurii și liniște în suflet! Ne recitim începând de săptămâna viitoare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1

min
read

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.