In continuare despre fapte bune: In dulcele stil romanesc

Vă spuneam că aceasta este perioada din an în care masteranzii de la FEEA organizează evenimente caritabile și în felul acesta ei sunt evaluați în funcție de ceea ce au lucrat practic (nu doar citit din cărți și reprodus pe foaia de examen) iar noi avem ocazia să mai facem o faptă bună.

În seara aceasta are loc evenimentul dedicat unui băiețel de un an și cinci luni care se luptă cu o formă de cancer numită neuroblastom. Pe lângă antibiotice, chimioterapie, transfuzii, calmante, va începe ședintele de radioterapie, iar acestea nu sunt decât o parte a tratamentului împotriva acestei boli crunte. Băiețelul se află acum la o clinică din Germania unde i s-a oferit a doua șansă la viață, însă lupta pentru aceasta, din păcate, depinde și de partea financiară ce îl poate ajuta să aibă o viață normală ca toți ceilalți copii de vârsta lui”, spun organizatorii.

Ce putem face noi pentru a-l ajuta pe Ștefănuț?

Putem alege ca această seară să ne-o petrecem la un spectacol organizat, după cum în spune și numele, în dulcele stil românesc. Studenții organizatori i-au invitat pe Sofia Vicoveanca, Matilda Pascal Cojocărița, Ansamblul folcloric Doina Carpaților, condus de maestrul coregraf Petre Șușu, Ansamblul Folcloric Teodor Burada, Dirijor Lector.Univ.Dr Ciprian Chițu și grupul de copii Brâulețul coregraf Mădălina Popescu de la Doina Carpaților. Spectacolul va începe la ora 19, în Sala Aula Magna din Agronomie și încă mai aveți timp să achiziționat bilete. Prețul unui bilet este între 30 și 50 RON. Toți banii vor fi donați familiei lui Ștefănuț.

Mai multe detalii pe www.indulcelestilromanesc.ro.

CategoriesEvenimente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1

min
read

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.