Facultate, sesiune, concert, caritate. Vorbim despre fapte bune.

În fiecare primăvară masteranzii de la FEEA se pregătesc pentru unul dintre examene prin practică: organizează un eveniment caritabil și sunt evaluați și notați în funcție de rezultate. Cu alte cuvinte: ia să vedem la final de semestru ce știți să faceți.

Voi promova și în acest an evenimentele și în măsura în care voi putea voi fi și prezentă. Primul prezent pe blog este Sunete de bucurie – concert caritabil cu pianistul Bogdan Ota. Banii strânși vor fi donați Centrului Educațional al Asociației Salvați Copiii Iași. Vor fi achiziționate echipamentele necesare pentru o mai bună desfășurare a activităților la care aceștia participă zilnic: produse de igienă și sănătate, încălţăminte, rechizite și multimedia. Și pentru ca ei să beneficieze de bucuria copilăriei, o parte din fonduri vor fi utilizate pentru a le oferi acestora o excursie în zona Moldovei, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului.

Aveți două opțiuni: fie mergeți pentru concertul de pian, fie mergeți pentru a dona Centrului Educațional al Asociației Salvați Copiii Iași. Oricum ați alege cineva va zâmbi și va fi recunoscător: voi pentru că veți avea parte de o seară frumoasă și copiii pentru că vor avea parte de zile mai plăcute la Centru datorită vouă.

Notez câteva detalii despre eveniment extrase din comunicatul de presă primit de la Andra:

– evenimentul va avea pe 27 mai, la Casa de Cultură a Studenților, începând cu ora 19:30. Protagonistul spectacolului cultural este pianistul și compozitorul Bogdan Ota, care va fi acompaniat de sunete de vioară și violoncel, susținute de către doi membri ai Nordic Sonata Orchestra: Emerich Ghercă şi Radu Cotoman.

– în deschiderea evenimentului vor încânta urechile și inimile publicului, cu acorduri de pian și momente de balet, elevi ai Colegiului Naţional de Artă “Octav Băncilă”, câştigători a numeroase competiții internaţionale de profil. Printre aceștia se numără Sofia Sălăjan (clasa a 8-a) şi Alexandru Plăcintă (clasa a 6-a), coordonați la pian de către prof. Roxana Ota, precum și un grup de elevi care va susține momente coregrafice pline de emoție, sub îndrumarea prof. Rodica Fălișteanu.

– accesul în sală se face pe baza unor invitații de donație, care pot fi achiziționate din Iulius Mall (etajul II), Librăria „Cărturești” (Palas Mall), Centrul Comercial Felicia și cortul special amenajat din Piața Unirii. Mai multe detalii despre eveniment: pe pagina de Facebook Sunete de bucurie și pe www.sunetedebucurie.com. Pentru rezervări: +40744585693.

Mult succes echipei și să ne vedem cu drag la eveniment!

 

 

CategoriesEvenimente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2

mins
read

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.