Lista cadourilor a fost deschisa!

În caz că aveați ceva dubii, Crăciunul este perioada mea preferată din an! Îmi place iarna cu zăpadă și cu ceva timp în urmă am analizat de ce îmi place. Logica, de obicei, e aceasta: îți place anotimpul în care ești născut. Eu sunt născută în octombrie însă îmi place iarna și cred că se întâmplă asta pentru că m-am născut la 7 luni iar dacă aș fi avut și eu răbdare, ca mai toți copiii, m-aș fi născut în decembrie! Da, de aceea mi-a plăcut mereu Crăciunul, mi-a plăcut zăpada și nu am avut probleme cu frigul.

Când eram mică strângeam banii de pachet ca să pot cumpăra cadouri și mă hrăneam din bucuria fratelui meu sau a mamei sau a prietenei foarte bune când vedeam zâmbetul pe chipul lor pentru că i-am surprins cu un cadou. Acum, pentru că sunt adult, lucrurile merg altfel: fac lista de persoane care au fost cuminți și cărora le voi lua cadou, atașez fiecărui nume câte o idee de cadou și apoi fac bugetul (ce face managementul de proiect din om, nu? Până și când vine vorba de cadouri am bugete!). După ce această procedură a fost îndeplinită văd dacă mă încadrez în buget și dacă e cazul să mai fac modificări (pe plus sau pe minus). Îmi place la nebunie să fac cadouri și să mă încarc cu energie din bucuria celorlalți așa că lista cu cadouri este învârtită și modificată până primește toată lumea un cadou frumos!

Anul acesta voi dărui cărți și bijuterii. Un prim cadou a fost deja livrat și destinatarul emoționat! Însă când vine vorba de alegerea bijuteriilor pe care le voi dărui nu mă pot decide așa ușor. O bijuterie trebuie să fie, în primul rând, pe gustul persoanei care o va primi și, în al doilea rând, cred că o bijuterie nu e niciodată în plus în cutiuța unei femei. Am o problemă însă: nu mă prea pricep, nu am cele mai rafinate gusturi, eu mereu primesc ajutor de la Loredana în achiziționarea hainelor, pantofilor, accesoriilor. De data aceasta mă voi descurca singură însă! Magazinul Borealy m-a încântat și aseară, când eram în tren în drum spre Baia Mare, am click-uit până m-am lămurit că acesta este locul din care voi lua câteva cadouri pentru fete dragi din viața mea cărora nu le-ar strica o bijuterie frumoasă pentru noaptea de Revelion!

Nu știu cum procedați voi de Crăciun cu cadoul vostru: vă luați și singuri? Eu mă străduiesc să mă abțin din a-mi cumpăra singură pentru că asta pot să fac pe tot parcursul anului însă acum bucuria e mare când primești. Dacă îmi place ceva și mă încăpățânez să nu îmi cumpăr atunci mă uit repede pe lista celor care au fost cuminți și mă gândesc oare cui i-ar plăcea ce îmi place mie? Am găsit ceva ce îmi place iar acum trebuie să găsesc destinatarul unui cadou încântător care va arăta minunat pe masa de Crăciun!

Lista voastră de cadouri ce conține?

via

 1. sorin says:

  Craciun fericit Anca!
  Mi-au placut gandurile tale. Atat eu, cat si sotia, suntem mari fani ai energiei pe care o primesti cand faci o surpriza cuiva. Ramai cu o senzatie placuta mult timp dupa intamplarea respectiva.
  Anul acesta, ne-am cam subestimat bugetul de cadouri si o sa punem in practica ideea unei prietene bune. O sa cumparam darurile de-a lungul anului.
  Sarbatori fericite!

  1. Anca Gilca says:

   Este foarte buna ideea cu darurile de-a lungul anului mai ales daca veti darui cadoul intr-o zi care, in mod normal, nu inseamna nimic pentru persoana care il va primit. Surprizele neasteptate si nebanuite sunt mereu cele mai frumoase! Felicitari pentru idee!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3

mins
read

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.