Paula Seling concerteaza la Iasi in scop caritabil

Pe 6 decembrie nu voi fi în Iași, din păcate. Dar dacă voi sunteți prin zonă, vă place muzica și vreți să faceți și o faptă bună cu ocazia sărbătorilor de Crăciun atunci concertul Paulei Seling organizat de Fundația Solidaritate și Speranță este pentru voi.

Evenimentul își propune colectarea de resurse financiare pentru susținerea activităților social-educative ale Fundației Solidaritate și Speranță pentru cei 70 de copii nevoiași asistați social prin cele două Centre de Zi pentru copii Sfânta Marina și Mia Casa Inculeț și prin Cantina Socială Sfântul Sava din cadrul Fundației.

Unii dintre voi aleg să se implice în campanii umanitare în perioade care ne oferă mai mult timp să ne gândim la cei de lângă și dacă vreți să faceți asta și prin divertisment acesta este unul dintre momentele potrivite.

Prețul unui bilet este 49 RON. Biletele se găsesc în: – Rețelele Eventim și bilete.ro – librăriile Cărturești Iași – librăriile Doxologia – librării de cartier și biserici din oraș – la sediul organizatorului din strada Costache Negri, nr.48 Pentru livrări la domiciliu și alte detalii: 0771 647 607.

Să aveți zile minunate!

CategoriesEvenimente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1

min
read

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.