Ieri doar idee, azi afacere. Inscrie-te la Startup weekend Iasi!

Comunitate locală se dezvoltă tot mai mult în sensul susținerii tinerilor antreprenori și asta se întâmplă doar datorită oamenilor care au curaj să inițieze și să implementeze proiecte. Unul dintre proiectele care va îndeplini acest scop, va susține tineri antreprenori ieșeni, este Startup Weekend Iasi și va avea loc la Iași în weekendul 1 – 3 noiembrie. Înscrierile au început, dacă vă grăbiți mai găsiți locuri la câteva categorii.

Dar să vedem ce este Startup Weekend Iași

După cum bine și frumos îi spune numele, aveți oportunitatea să vă lansați afacerea voastră într-un weekend cu ajutorul mentorilor care au experiență, care vă pot ajuta să ocoliți obstacolele peste care ei au dat. Nu e ușor să fii antreprenor: nopți nedormite, riscuri asumate, investiți timp și bani care nu se vor întoarce decât dacă aveți răbdare, curaj și depuneți eforturi fără să vă opriți. Degeaba vă spun eu aceste lucruri, mai bine să le auziți de la oameni care acum au business-urile lor, oameni care știu prin ce veți trece voi și că extraordinară vă va fi bucuria succesului!

Evenimentul are o structura standard: vineri sunt prezentate ideile de afaceri, sunt alese cele mai bune idei și se alcătuiesc echipele. Sâmbătă și duminică, fiecare echipă va dezvolta ideea de afacere, cu ajutorul mentorilor, pentru a o transforma într-o afacere reală. Duminică, la finalul evenimentului, fiecare echipă își prezintă afacerea în fața unui juriu, care va acorda premii echipelor câștigătoare. Deci în doar 54 de ore aveți ocazia să construiți afacerea voastră primind feedback de la mentori!

Nu mai stați prea mult pe gânduri și beți cafeaua aflând tot despre Startup Weekend Iași și făcându-vă curaj să vă înscrieți! Timpul se scurge și nu mai devine prietenul vostru dacă nu vă înscrieți la timp!

CategoriesEvenimente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1

min
read

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.