Cand ai curaj ai si naturaletea dorita!

Când o femeie merge la shopping un bărbat ar spune că așa se relaxează. Femeie, nu bărbatul. Când o femeie merge la coafor atunci femeia se relaxează și bărbatul admiră (dacă nu dă coafeza greș). Când o femeie merge la masaj atunci bărbatul este fericit că are o femeie mai relaxată și binedispusă lângă el. Iar când o femeie merge la machiaj atunci este posibil ca bărbatului să îi placă sau, din contra, să nu îi placă chiar deloc. Nu puțini sunt bărbații pe care îi cunosc și care preferă femeile naturale, nemachite și nevopsite, cu un stil vestimentar clasic, simplu și interesant (tocmai datorită simplității).

Naturalețea acestea nu ar reprezenta nicio problemă pentru noi, femeile, dacă totul ar fi perfect și dacă nu ar fi nevoie să ne aplicăm tratamente cu castraveți și făină în fiecare weekend sau să ne pensăm câte puțin în fiecare zi.

Nu mă pricep la a asorta hainele cu cerceii și pantofii așa că cer ajutor de obicei când merg la cumpărături. Mai toate rochițele și pantofii și dulap mi-au fost alese de Loredana pentru că știe ea mai bine decât mine. Nu mă pricep nici la pensat așa că în timpul facultății m-am lăsat pe mâinile dibace și răbdătoare ale Claudiei și ale lui Lexy. Se pricepeau mai bine decât mine la a-mi face fața să arate mai bine. Nici la păr nu mă pricep așa că (tot) Lexy mi-a fost ghid de nădejde dimineața, înainte să plec la cursuri, sau cu ocazia fiecărui eveniment la care mergeam.

De ce să nu las pe alții să facă ce știu mai bine decât mine, mai ales dacă e tot în avantajul meu?

Acum nu le mai am așa aproape pe Lexy, Claudia sau Loredana așa că mă străduiesc să pun în practică ceea ce m-au învățat ele de-a lungul timpului. Cert este că în continuare mă las pe mâna altora atunci când nu știu ce și cum am de făcut ca fața mea să nu aibp de suferit. Și nu e de glumă cu asta: e de ajuns să cumpă crema greșită sau să fac combinația proastă la o mască naturală ca a doua zi să mă trezesc cu pete sau acnee. Vă vorbesc din experiența și sunt sigură că ați pățit-o și voi măcar o dată.

Fetelor, naturalețea are farmecul ei când te simți bine în pielea ta. Când nu te simți bine atunci trebuie să iei măsuri. O măsură care pare a fi simplă de care am aflat de curând de la Andra mea din București e tehnica numită microdermabraziune. Curăță ce e de curățat și un astfel de tratament face cam cât două fonduri de ten de care apoi te vei putea lipsi în cea mai mare parte a timpului.

O parte importantă a chipului acesta frumos natural este reprezentată și de sprâncene. De mine se ocupau în facultate tot Claudia și Lexy și erau tare bune la asta. S-au străduit să mă și învețe cum să mă pensez singură dar deși tehnica am învățat-o cât de cât răbdarea tot nu am găsit-o. Până vine această răbdare la mine cred că am să mă bucur de ce am auzit de curând de pe site-ul unui salon din București: tatuaj pentru sprancene. Zic domnișoarele frumoase care au încercat deja că acum nu mai au probleme nici cu timpul investit în a-și stiliza sprâncenele – acasă sau la salon – și nici cu răbdarea pe care ar fi trebuit să o aibă pentru a face asta. Cei de la Blooms Beauty mi-au dat ceva idei și de la voi sper să adun gânduri cu curaj care să mă ajute să îmi amintesc mai des că oricine are nevoie de ceva “me time”!

via

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3

mins
read

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.