Mergeti La Ciuperca?

Nu știam ce titlu să dau acestui articol. Nu vreau să nu recomand un loc doar pentru că nu mi-a plăcut mie însă cu siguranță pot să vă spun că am fost foarte dezamăgită de serviciile oferite de Restaurantul La Ciuperca de la Ciric.

Săptămâna trecută am fost, la recomandarea Alinei, la Golden Stone și totul a decurs cum nu se putea mai bine. Săptămâna aceasta am decis să luăm o gură de aer proaspăt tot la Ciric însă la Restaurantul La Ciuperca. Ba chiar am avut grijă să îl și entuziasmez foarte tare pe Alex cu privire la frumusețea de acum a Ciricului (după renovări) și la cât de faină va fi seara nostră. Astfel că amândoi aveam așteptări foarte mari și o poftă de ceva dulce de nedescris.

Omul sfințește locul – zice o vorbă din popor. În cazul restaurantelor este foarte clar că ospătarul vinde locul. Recomanzi sau revii în localul respectiv și lași bacșiș dacă ești mulțumit, mai întâi, de primirea făcută și de cum se comportă ospătarul și abia apoi de gustul bucatelor. Dacă ospătarul te nemulțumește în primele minute de când te-ai așezat la masă există chiar și varianta în care pleci.

Asta am vrut și noi să facem aseară, am vrut să plecăm văzând că avem vreo zece minute de când ne-am așezat la masă iar ospătarul nu ne băgase în seamă deși trecuse de vreo patru ori pe lângă noi. Nici măcar meniurile nu le aveam pe masă așa că m-am dus și mi le-am luat singură de pe un dulap. După atenționare cu un ton neplăcut “se poate să comandăm și noi?” ne-a fost luată comanda însă bineînțeles că nu aveau toate prăjiturile din meniu, că a durat destul de mult până a venit comanda, că ospătarul nu și-a dat seama că nu avem tacâmuri așa că a trebuit să cerem.

Nu era aglomerat, nu am comandat ceva sofisticat deci scuzele acestea le-am doborât deja. Am plecat imediat ce am terminat de mâncat, nu am lăsat bacșiș și am rămas cu un sentiment crunt de dezamăgire. De ce? Ești om de afaceri, ai avut bani să îți construiești restaurant pe malul lacului, ai clienți care plătesc câte 40 RON la taxi (mai scump taxiul dus-întors decât prăjitura) ca să ajungă la tine sau care vin cu mașinile personale, ai un peisaj minunat/romantic care îți înconjoară restaurantul și nu ești în stare să le oferi angajaților tăi un training ca atare!?

Îmi întelegeți dezamăgirea?

CategoriesForme diverse
  1. Razvan says:

    Iti inteleg oftul. Dar cum era mancarea? 😀
    Daca vor continua tot asa cu siguranta nu vor rezista prea mult si se vor plange ca iesenii sunt mofturosi si nu sustin dezvoltarea economiei locale. Mentalitate tipica capitalismului balcanic.

  2. Pingback:Prost e ala care da, asa zice o vorba. Eu nu mai dau la Golden Stone. | Anca Gîlcă - Un Român Optimist

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2

mins
read

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.