Din categoria “Foloseste social media pentru a ajuta un prieten”.

Prin social media putem să donăm și să salvăm viața unui copil sau o putem trimite pe Paula în Egipt. Mai putem să ne promovăm singuri și să ne căutăm colaboratori. Eu azi mă străduiesc să întind un post de ajutor unui prieten bun. Nu e vorba de donații ci de o recomandare. 

Azi presupun (sau sper) că aveți zi liberă. În zilele libere oamenii, în general, ori se odihnesc ori profită de timp pentru a mai pune la punct chestiuni legate de casă, chestiuni de care nu e timp seara după ce venim de la birou. 

Am un prieten de nădejde, priceput (meșter, după cum se spune în popor) care vă poate ajuta cu câteva puncte de pe listele voastre. Acest prieten bun și drag gătește și excepțional de bine însă nu aceasta este recomandarea la care aș vrea să fiți voi atenți 🙂 

Dacă aveți pe lista voastră de “trebuie să rezolv în ziua liberă” sau pe lista “de rezolvat pentru firmă” montarea aerului condiționat și/sau achiziționarea și montarea sistemelor de securitate și automatizări (alarme, supraveghere video, interfoane și videointerfoane, alarmă incendiu etc) vă puteți baza pe Vlad.

Pentru că sunt femeie și mai sunt și zăpăcită nu vă pot da detalii tehnice însă cât ați spune “trebuiesărezolv” eu vă pun în legătură cu Vlad iar el se ocupă de punctele de pe lista voastră. Comentariu la acest articol, mail la ancagilca@yahoo.com sau mesaj pe Facebook vă rog să lasați de vreți să fiți rezolvați! De nu aveți voi nevoie vă rog să aveți în vedere și posibilele nevoi ale prietenilor voștri. Cu alte cuvinte, dați de veste cunoscuților voștri că Vlad e meșter. 

Piesă bună în semn de recunoștință. Și nu doar atât 🙂

CategoriesForme diverse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1

min
read

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.