Tu pentru ce vei face valuri?

Am făcut valuri anul trecut. Aleg să fac valuri și anul acesta pentru Club IQ (Iași) și, în calitate de ambasador al acestei cauze, vă invit și pe voi să vă implicați, să faceți valuri (și) la această ediție Swimathon. 

În cadrul Swimathon poți susține una sau mai multe cauze. Cei mai mulți dintre noi vor alege să susțină o singură cauză iar eu vă notez câteva argumente pentru care să susțineți Club IQ (Iași).

Întâi de toate, să vă spun ce e acest clubClub IQ (Iași) este un program gândit pentru cei peste 200 de olimpici ieșeni, naționali și internaționali. Programul grativează în jurul ideii de centru de stimulare a performanței pentru olimpicii ieșeni ce le va facilita acestora accesul la resurse educaționale formale și nonformale suplimentare, oferindu-le astfel suport în drumul spre excelență.

Club IQ (Iași) este realizat în parteneriatul Fundația Comunitară Iași, Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” Iași și Asociația ROTALENT. Pentru înființarea lui s-au implicat șaizeci de donatori individuali și cinci companii fondatoare, a căror contribuții acoperă 50% din costurile necesare lansării Clubului.

De ce să susții Club IQ (Iași)?

1. Pentru că în România, Iaşul e pe primul loc la număr de olimpici naţionali şi internaţionali. Cu unul dintre ei v-am făcut cunoștință aici cu ocazia campaniei “Adoptă un olimpic”.

2. Pentru că olimpicii ieșeni de azi pot fi investitorii de peste câțiva ani. Tot ieșeni. E de datoria noastră să îi susținem.

3. Pentru că pe lângă statistici îngrijorătoare cu privire la abandonul școlar și violența în școli acești tineri ne oferă oportunitatea să dăm share cu zâmbetul pe buze la o știre care are titlul “România a ocupat locul trei la olimpiada internațională de biologie”.

4. Pentru că acești tineri au nevoie de motivații locale, motivații care să vină din partea comunității.

5. Pentru că și noi ne dorim ca acești tineri să rămână în țară, în Iași.

Dacă v-am atras atenția și vă bate gândul să susțineți clubul olimpicilor ieșeni la această ediție Swimathon vă rog să îmi scrieți. Răspund rapid la mesaje pe Facebook, mailuri sau comentarii. Zic să ne facem gașcă mare pentru a susține această cauză!

Așa-i că spuneți (și acționați) și voi ca mine? 

CategoriesEvenimente
  1. IQ (Iași) este numele unui proiect al Fundației Comunitare Iași ce are ca punct central stimularea performanței școlare. Nu vreau să povestesc despre acest proiect ceea ce puteţi afla de la ei , însă vreau să vă spun că eu cred în el dintr-un motiv cât se poate de simplu. Atât timp cât acești elevi muncesc fără să fie recompensați, ajutați sau susținuți de noi toți, vor pleca. Și știu că nici voi nu vă doriți să plece pentru că vorbiți des despre asta pe la cafele și în fața blocului. Acum e timpul să faceți mai mult decât să vorbiți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2

mins
read

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.