Despre blog de succes la SM4S Iasi

Era verde, cu floricele și se numea www.ancagilca.wordpress.com. În octombrie 2009 am scris primul articol pe blog. Acel blog verde. Nu mă întrebați cum am ajuns de la o temă verde la una neagră.

Și de atunci am scris ba mai rar, ba mai des, ba despre mine, ba despre evenimente. Cert este că am scris și acum un an mi-am dat eu seamă că am nevoie să mă reinventez ca blogger. Nu vă imaginați că ideea mi-a venit pur și simplu și că am visat eu noaptea că vreau să trec pe ancagilca.com și că vreau să îmi schimb și stilul de scris. Ideea mi-a venit ascultând alți oameni, cu experiență în domeniu, cu o groază de cititori, cu campanii ample desfășurate pe blogurile lor.

La Social Media for Students Iași rolul meu va fi altul față de cel îndeplinit de mine până acum, adică să ascult idei. La SM4S Iași, pe 10 iunie, voi încerca să dau idei, vă voi spune ce și cum am greșit eu, cum mi-am luat-o peste nas atunci când am greșit. Nu vă pot spune cum să faci să ai sute de mii de vizitatori, ci asta am să ascult și eu cu atenție de la ceilalți vorbitori.

Sergiu Scripcă, colegul meu care administrează pagina de Facebook a Grupului EDUCATIVA, va vorbi în cadrul SM4S Iași despre cum să faci ca pagina ta să fie una de succes.

Vor mai vorbi în cadrul SM4S Iași: Ines ProdanAdrian MonoranuAnca BalabanGeorge Teioșanu și Adrian Nechifor.

Înscrierile s-au încheiat și, după cum îmi spunea Anca ieri la telefon, este în plan să se întâmple la Iași a doua ediție pentru că au fost trecute pe “lista de așteptare” destul de multe persoane.  Este plăcut să vezi studenți care știu să se bucure de oportunitățile de dezvoltare și învățare!

Să ne vedem cu bine și cu cât mai puține emoții luni!

CategoriesEvenimente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2

mins
read

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.