Balul de la Castel e pregatit pentru noi!

Îmi place foarte mult la oamenii din jurul meu că de fiecare dată când am făcut un apel pentru a ajuta pe cineva am primit răspunsuri rapide, cu zâmbet pe buze, cu optimism și chiar uneori am primit un ajutor mai mare decât mă așteptam. Și suma efoturilor depuse de noi toți a fost bucurie dăruită celor care aveau nevoie fie că această bucurie era împachetată în alimente, haine, bani sau jucării.

Orașul nostru, Iași, are noroc de oameni care mereu se gândesc la cei care au nevoie de ajutor. Ne dovedesc asta ONG-urile, reprezentanți ai presei, bloggeri, angajați care după program își dedică timpul campaniilor umanitare.

O altă dovadă a ceea ce am notat mai sus este Balul de la Castel organizat de Fundația Serviciilor Sociale Bethany. Cea de-a doua ediție al celui mai grandios eveniment caritabil al anului se va desfășura joi, pe 30 mai, la Restaurantul La Castel, începând cu ora 19. Mâine seară nu doar că vă veți bucura de companie selectă și de un program demn de perioada Belle Epoque ci veți și avea ocazia să sprijiniți cei 30 de copii cu dizabilităţi asistaţi de Fundaţia Bethany. Muzică, licitații de artă, costumații de gală, delicii culinare – toate acestea au drept scop final ajutarea copiilor cu dizabilități.

Participarea la Balul de La Castel se face pe baza unei invitaţii de 500 de lei, valabilă pentru două persoane. Pentru rezervări invitaţii şi mai multe informaţii despre eveniment o puteți contacta pe Georgiana Vieru, coordonator eveniment, email: georgiana.vieru@bethany.ro, telefon 0766 680246.

Pe site-ul evenimentului vă puteți delecta până mâine seară cu poze de la ediția de anul trecut.

“Împreună iscălim povestea”, spun organizatorii. Iscălesc și eu la această ediție!

CategoriesEvenimente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1

min
read

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.