Il ajutam pe micutul Petru?

Bunicii noștri mereu ne zic că boala nu ne întrebă dacă și când e momentul potrivit să ne viziteze. Bunicii noștri au dreptate. Pe Natalia, instructoarea de kangoo jumps de care vă povesteam aici, boala grea și necruțătoare nu a ocolit-o deși Natalia are un stil de viață sănătos, un stil de viață pe care clar cei mai mulți dintre noi nu îl au. Nici pe Gabriela și Adrian, părinții micuțului Petru, boala nu i-a întrebat dacă n-ar fi frumos să mai aștepte măcar până să învețe Petru să vorbească sau să meargă.

Ca în fiecare dimineață, am citit blogurile la care sunt abonată. Sabina face apel la cititorii săi pentru a-l ajuta pe Petru, o scumpete de bebeluș de doar 5 luni care a fost diagnosticat cu neuroblastom (tumora maligna de grad 4 a glandei supra-suprarenale).

Suma necesară acoperirii tratamentului de 9 luni pe care Petru trebuie să îl urmeze în Germania este 150.000 eur0. Urgent însă familia are nevoie măcar de 30.000 euro pentru a putea începe tratamentul.

Nu mă pricep la matematică însă am făcut un calcul rapid: dacă ne adunăn 15.000 de români și fiecare dintre noi donează câte 2 euro (echivalentul a aproximativ 10 RON) atunci vom reuși să strângem pentru Petru suma necesară începerii tratamentului. Municipiul Iași are 263.000 de locuitori (aproximativ) deci nu pot decât să cred cu tărie că există potențial foarte ridicat ca în următoarea săptămână să fie strânși cel puțin cei 30.000 euro. 

Mai multe informații despre boala și starea lui Petru vă invit să citiți aici. Conturile pentru donații sunt acestea:

RO22INGB0000999900919881 RON
RO95INGB0000999901538785 EURO, cod swift : INGBROBU
Nume posesor cont: DOGARU ROXANA GABRIELA

Colegi din blogosferă, vă rog, promovați pe blogurile voastre cazul astfel încât să informăm tot mai mulți români și să îi îndemnăm să doneze! 

Cititori fideli, nefideli, ajunși din greșeală pe blog, donați echivalentul a două sucuri sau jumătate de pachet de țigări pentru Petru? 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2

mins
read

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.