Ne vedem la Festivalul Multicolor!

Știu că cei mai mulți dintre voi sunteți stresați cu sesiunea. Mai știu însă că cei mai mulți dintre cei mai mulți amintiți anterior observă în sesiune ba că trebuie șters praful, ba că nu mai au roșii pentru salată, ba că nu s-au mai văzut de foarte mult timp cu un prieten și e timpul să îl invite la o cafea. Toate acestea doar să mai amânăm acel moment în care ne vom apuca de învățat, nu?

De ce să căutați scuze de genul acesta când puteți să spuneți mai simplu: merg la Festivalul Multicolor și după asta mă apuc de învățat pentru că noaptea e mai liniște și e și răcoare.

Da, a sosit momentul unei noi ediții a Festivalului Multicolor. Ediția cu numărul cinci aduce 9 zile, 9 filme, 9 culturi. Totul se întâmplă în aer liber, după cum bine știți, pe Esplanada Casei de Cultură ”Mihai Ursachi” Iaşi, până pe 25 mai. În caz că plouă, cum s-a întâmplat și anul trecut în unele seri, ne vom muta în Casa de Cultură ”Mihai Ursachi” deci nu trebuie să vă faceți griji cu prognoza meteo.  În timpul zilei vor fi difuzate melodii din repertoriul „ţării zilei” pe strada Lăpuşneanu şi în librăriile Anticariat „Dumitru I.Grumăzescu”, iar seara după ora 20:00, în Copou, vor fi proiectate filme. Nu doar cinefilii se pot bucura de o experiență multiculturală. Organizatorii, Iniţiativa Erasmus Iaşi și AsdMARK, promit și premii pentru participanți. 

Cele 9 ţări promovate în acest an sunt: Norvegia, Germania, Franța, Marea Britanie, Chile, Italia, Austria, Grecia şi, bineînţeles, România. Programul fiecărei seri îl puteți consulta aici

Anul trecut am fost blogger oficial și am povestit pe blog cum a fost în fiecare seară a festivalului. Anul acesta organizatorii au avut o idee foarte faină: suntem o gașcă de bloggeri oficiali și fiecare va relata în câte o seară. Gașca e formată din Cristian Balanban, Florin Adamache, Mariana Doroșenco, Petru Arcană, Roxana Bălan, Ștefan StratulatDan Talmaciu și Andra Petrariu.

CategoriesEvenimente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2

mins
read

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.