SuPORTing – profi si studenti pe acelasi teren in scop caritabil

Gașca veselă a studenților (poate și a studentelor) care joacă fotbal frecvent e la curent cu acest eveniment care a ajuns la a cincea ediție.

Eu nu joc fotbal însă așa îmi vine uneori să bat o minge! Și o bat! Mă mai împiedic, mai lovesc pe cineva din echipa mea (măcar de-ar fi din echipa adversă!), mă murdăresc sau măcar mă prăfuiesc însă râd și mă simt bine.

Asociația AsdMARK ne invită joi, 16 mai, să urmărim meciul dintre profesorii și studenții Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor Iași. A devenit tradiție de acum: în fiecare an se joacă acest meci iar banii strânși din vânzarea biletelor sunt donați. Anul acesta meciul are scopul de a ajuta o fetiţă de 7 ani să poată auzi. Aceasta a fost diagnosticată cu hipoacuzie (denumirea diagnosticului său este mult mai lungă și complicată) adică are simțul auditiv diminuat. Multe hipoacuzii pot fi rezolvate pe cale chirurgicală, în timp ce altele nu pot fi ameliorate decât pe cale protetică. Doctorii fetiţei Maia au ajuns la concluzia că îi sunt necesare proteze auditive însă aceste proteze auditive ajung la suma de 1000 de EURO.

Banii încasaţi din vânzarea de bilete la SuPORTing vor fi folosiţi pentru a-i ajuta pe părinții fetiței să-i cumpere protezele auditive de care are nevoie. Prețul unui bilet face cât o bere sau cât un suc: 5 lei. Într-o vineri seara de ieșit în oraș cheltuim chiar mult mai mult de atât, nu-i așa?

SuPORTing şi-a propus acum mulți ani să îmbunătăţească cât de cât unele aspecte sociale și a avut succes, așa că sperăm ca prin ediția acestui an să reușim să o ajutăm pe Maia să-și achiziționeze aparatul auditiv de care are nevoie pentru a nu mai fi confuză, pentru a înțelege mai bine ceea ce i se spune și pentru a reuși să pronunțe cuvintele corect.”, a declarat Anca Balaban, PR Manager al Asociației AsdMARK.

Notat și reținut, da? Joi, ora 17, la Sala Polivalentă, 5 lei biletul, banii vor fi donați. Am achiziționat două bilete însă nu voi putea merge. Le pun la dispoziția a două persoane dornice să susțină ori echipa studenților ori echipa profilor. Dați-mi de veste pe e-mail, vă rog.

Pentru a achiziționa bilete și pentru a face danații fetiței contactați membrele Asociației AsdMARK:

Mulțumiri și felicitări celor care vor participa și, de asemenea, organizatorilor!

CategoriesEvenimente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2

mins
read

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.