Muzica aleasa pentru inimi deschise!

În fiecare an, în această perioadă, avem parte de mai multe evenimente organizate în scop caritabil în Iași. 18 masteranzi ai FEEA Iași vor să strângă bani pentru a renova școala din Liteni, comuna Belceşti, judeţul Iaşi, unde 450 de copii învaţă în condiţii greu de imaginat pentru secolul 21. În acest sens, ei au lucrat și au organizat evenimentul  “Speranță pentru educație“, eveniment la care suntem invitați noi.

Soprana Felicia Filip va concerta la Iași, pe 16 mai, la ora 19, sub sloganul „Muzică aleasă pentru inimi deschise”. Vor mai urca pe scenă corul Cantores Amicitiae şi Cvartetului Symphonis. Despre Felicia Filip sunt sigură că știți că este cunoscută sub titulatura de „Noua regină a Traviatei”. Celebră datorită timbrului său vocal neobişnuit, este singura cântăreaţă din lume care a câştigat toate premiile importante Mozart. 

Biletele pentru eveniment sunt puse în vânzare la preţul de 45, respectiv 65 de lei. Acestea pot fi achiziţionate în exclusivitate din Librăriile Cărtureşti Palas Mall şi Cărtureşti Iulius Mall. Mai aveți trei zile la dispoziție să le achiziționați pentru a vă bucura de un concert cu muzică deosebită. Toți banii strânși din vânzarea biletelor vor fi donați pentru a renova școala din Liteni. 

Dacă nu vă convinge 100% concertul și ideea de a face ceva deosebit joi seara atunci vă invit să urmărim împreună acest video:

 

http://youtu.be/yBIp_rInMFQ

CategoriesEvenimente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1

min
read

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.