Recrutez colegi de apartament.

5 ani am stat în cămin împreună cu alte patru colege de cameră. Da, eram cinci oameni în aceeași camera și nu s-a lăsat cu bătaie niciodată. Asta e de bine, nu? De un an stau cu chirie. Mai urmează incă mulți ani de chirie. 

În niciunul din acești șase ani nu mi-am ales eu toate colegele de camera/apartament și anul acesta mi-am propus să schimb asta. Mai am cam o lună până mă mut din actualul apartament așa că în acest timp mi-am propus să invit la o cafea persoanele care sunt și ele în căutare de noi colegi, să mai schimbăm câteva povești și să vedem, atât cât ne permite ceașca de cafea, dacă există ceva compatibilitate între noi.

Un soi de job description:

– nu fac discriminare de gen: putem să ne întâlnim la cafea și dacă ești de genul masculin.

– bunul simț, umorul, prietenia – reprezintă un avantaj

– dorința de a rezolva eventualele probleme cu calm

Cam atât cu cerințele că dacă exista bunăvoință restul vine de la sine.

Ce ofer:

– companie la cafea în diminețile în care nu sunt în deplasare

– una bucată ghem de blană cu energie, ochișori albaștri și chef de joacă. E pisica noastră și se numește Dafi.

– pace și prietenie – asta vreau deci le voi oferi la rândul meu.

Dau din casă puțin ca să nu ziceți că doar cer: nu sunt nici cea mai ordonată persoană și nici cea mai dezordonată, sunt destul de mult plecată de acasă pentru că lucrez în deplasări (iar când nu sunt în deplasare sunt la birou), gătesc rar (și prost, de cele mai multe ori), nu îmi place să mă cert cu oamenii, nu țip, nu înjur. Aa, și trântesc ușile. Nu de nervi, ci din neatenție.

În zona Păcurari locuiesc acum și tot aici aș vrea să locuiesc și de la 1 iunie. Sunt și în căutare apartamentului perfect.

Persoanele interesate sunt rugate să îmi scrie un e-mail (ancagilca@yahoo.com) în care să noteze cum le place cafeaua (cu lapte, fără zahăr) și când ar vrea să ne întâlnim.

Dă-le de veste prietenilor tăi dacă ție nu ți se potrivește postul 🙂

P.S.: O poză cu Dafi. Poate ajută.

 

 

    1. Anca Gilca says:

      A avut, a avut! Sincer, nu ma asteptam insa am primit o aplicatie care a fost realizata cu simt de responsabilitate! Am invitat persoana respectiva la o cafea si am stabilit sa ne mutam impreuna insa pe ultima suta de metri persoana a luat o alta decizie din motive lesne de inteles: dragostea 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2

mins
read

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.