Ti-a dat un inel?

Dacă răspunsul la întrebarea din titlu este “Da” atunci urmează să căutați restaurantul perfect, rochia perfectă, muzica perfectă pentru noaptea perfectă, florile, verighetele, invitațiile și invitații, biserica, nașii, domnișoarele de onoare. Toate trebuie să fie perfecte.

Mătușelor care citiți acest articol, nu vă emoționați și nu o sunați pe mama! Nu eu mă mărit, ci colega mea de apartament așa că de vreo săptămână am fost cooptată în echipa de organizare a nunții care va avea loc în luna octombrie și voi fi și domnișoară de onoare. Cu așa funcții normal că îmi fac datoria cu seriozitate și încerc să nu las nimic să îmi scape.

După cum știți, partea de research este cea mai importantă în alegerile făcute. Cu restaurantul s-a încheiat partea de cercetare, decizia a fost luată. Pe “to do” list se află, prioritare: muzică, fotograf și verighete. Ieri a avut grijă mireasa să rezolve cu muzica. Eu am jucat rolul de “degustător”: am ascultat și mi-am dat cu părerea, apoi am analizat prețurile. La fotograf încă analizăm și presimt că analiza aceasta va fi una cu prelungiri. Nici la alegerea verighetelor nu cred că vom avea parte de un proces scurt.

Eu aștept să ajungă mireasa acasă și să fie însoțită și de mire ca să îi pot arăta că, în căutările mele responsbile de domnișoară de onoare, am regăsit un magazin de bijuterii online despre care v-am mai povestit. Vom dezbate în această după-amiază subiectul următor: verighete La Rosa. De curând magazinul La Rosa a lansat o nouă colecție de verighete așa că avem ce vedea și de unde alege. Din ce am văzut eu până acum pot spune că mi-am ales și preferatele: verighetele Gall.

Domnișoarelor de onoare, am rugămintea să facem un share de cunoștințe și experiență și să îmi spuneți ce mai pot trece pe job description la mine să nu o dau în bară!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2

mins
read

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.