Maine ne vedem la Buzz!Camp

În ceasul al doisprezecelea vă reamintesc/anunț că mâine are loc la Iași un eveniment dedicat carierei, dezvoltării profesionale și personale: Buzz!Camp.

Evenimentul a avut loc și anul trecut la Iași, sub o altă denumire, și pentru că a fost de succes și tinerii ieșeni au cerut asta organizatorii au revenit, cu mai multe forțe, cu noutăți și cu o identitate nouă.

Speakerii invitați să ne încânte mâine sunt:

Gheorghe Ilie Fârte – las titulatura oficială și vi-l prezint cum cred eu mai bine: e unul dintre cei mai faini profi de la specializarea “Comunicare și relații publice”. E singurul prof care ne făcea pe mulți dintre noi să venim de plăcere la cursul de la 8 dimineața. Cine a avut ocazia să îl audă vorbind la 11even Iași anul trecut știe de ce ar trebui să vină și mâine la Buzz!Camp să îl revadă!

Alexandru Grigoraș este cel care se ocupă de promovarea UAIC în online și vorbește cu foarte mare pasiune și mândrie despre ceea ce face. Am fost la un eveniment dedicat promovării online la care a fost invitat și Alex și vă spun sincer că a dat clasă multor vorbitori care reprezentau nume de la care aveam pretenții/așteptări. Încă un plus: este fost student al UAIC, actual anagajat al UAIC și cu siguranță un tânăr (tu) are ce învăța de la un alt tânăr (el) care lucrează la departamentul de marketing al unei instituții care are (aproape) 25.000 de fani.

Crina Ștefan este Division Sales Manager Avon Cosmetics România. Nu am avut ocazia să o cunosc până acum deci fără impresii personale pe acest rând.

Vă doresc o zi cu multe învățăminte și networking intens mâine!

CategoriesEvenimente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1

min
read

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.