Exista viata dupa agitatie nebuna.

Încă primesc această întrebare deși au trecut mai bine de două săptămâni: “Cum e viața după RIUF, Anca?”. Aș spune că e ciudată și debusolantă. După o lună cu agitație continuă care s-a transformat în nebunie în ultima săptămână a acelei luni urmează o liniște care pare ciudată, care pare să aducă în orice secundă un telefon prin care afli că ceva s-a întâmplat.

Nu am știut să mă bucur de acea liniște ciudată. Nu am știut dacă ar trebui să mă integrez în peisaj și să mă liniștesc și eu sau să rămân cu garda sus, să prevăd vreo situație care necesită rezolvare.

Acum cred că mă bucur de liniștea acestei duminici. Nu știu de fapt care este definiția sau rețeta relaxării sau liniștii. Vă pot spune însă că ieri am gătit liniștită, fără să mă grăbesc, am gătit pentru gust și nu doar pentru foame. Am readus camera mea la un ton normal, de care să mă pot bucura și chiar am apucat să ajung la zi cu serialele mele. Azi mi-am propus să citesc și nici nu știu ce carte să deschid pentru că am peste 50 de cărți cumpărate în ultimele luni care  stau cumințele. Pe care să o aleg? Sper să aleg bine și azi să îmi țină companie cartea care mă va atrage într-o lume din care nu voi putea să ies nici dacă sună cineva la ușă. 

Nu pot însă să pășesc în acest tărâm cu liniște fără să mă gândesc (și să vă împărtășesc aceste gânduri) la cei care m-au susținut pe mine personal și la acei oameni din departamentele de marketing ale partenerilor care s-au implicat în această ediție RIUF și au făcut ca lucrurile să fie mai frumoase pentru vizitatorii RIUF.

Arcadia Hospital a oferit viitorilor studenți la medicină două experiențe deosebite: un tur de spital și o întâlnire cu doi medici Arcadia care au povestit despre ce înseamnă să fii medic dincolo de ce auzim noi din diverse povești sau ce vedem la televizor.  Development Training Consulting, EuroLenguas, Fructe Naive, MammaMia Iași au oferit premii vizitatorilor RIUF Iași. Teo’s Cafee a fost și în acest an alături de noi și timp de trei săptămâni v-a invitat la cafea cu aromă de RIUF. Adservio, Ziarul Evenimentul, InOras.ro, Wink Multimedia, Kiss Fm Iași, Zile și Nopți Iași v-au adus la cunoștință că va avea loc la Iași cel mai mare târg internațional de universități. Unor bloggeri ieșeni le sunt datoare cu ciocolată. Și ei și cititorii lor știu de ce.

Mulțumesc din suflet tuturor celor care au susținut RIUF Iași 2013, care au fost alături de mine. Am făcut-o și de data aceasta!

Eu mă retrag în liniștea de duminică și vă îndemn și pe voi să faceți la fel.

CategoriesForme diverse
  1. Razvan says:

    Da, e greu sa te adaptezi dupa ce ai simti euforia organizarii unui eveniment de o astfel de amploare.
    Dar o carte buna merita citita in liniste si pace.
    Pentru a fi savurata cum trebuie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3

mins
read

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.