De ce au fost ei la RIUF? – No.2

Am promis că revin cu noi informații ale foștilor vizitatori RIUF, actuali studenți EDMUNDO. Mâine și poimâine e RIUF la București. Marți e RIUF la Timișoara. Și joi…joi e RIUF la Iași 🙂

Miruna Spiridon – BA European Business (UK to Germany) – University of Portsmouth

RIUF a jucat un rol important în decizia mea. Vizitând târgul am avut ocazia să cunosc atât viitori studenți cât și absolvenți din diferite universități din străinănte. Mi-a facilitat mult aplicația pentru că am obținut informații importante fără să pierd mult timp și prin discuțiile cu alți participanți am aflat despre multe alte oportunități deschise nouă. Plus, sunt o grămadă de oameni mișto, cu diferite idei și experiențe acolo. Mergeți la RIUF și dacă nu aflați nimic nou cu o cafea și discuții de ținut minte tot se lasă.

Paula Ivanov – BSc Human Resource Management with Psychology – University of Portsmouth

RIUF mi-a oferit toate informațiile necesare despre studiul în străinătate. Am participat la Spot Admissions unde am primit pe loc o ofertムconditionatムla universitatea din Portsmouth. E simplu, rapid și eficient! Recomand cu căldurムtuturor celor care vor să studieze în străinătate să aibムîncredere în RIUF și echipa sa!

Sorina Alexandra Toltică – BA Languages and European Studies – University of Portsmouth

În afară faptului că mi s-a comunicat ofertă condiționată încă din Octombrie prin Spot Admission, fără a mai fi nevoită să trec prin emoțiile așteptării, informațiile și mai ales ajutorul cu dosarul de aplicare au fost foarte prețioase. Oricine are o șansă:)

Anca Vranciu – BSc Arhitectural Design and Technology – University of Salford

Visul de a studia în străinătate a luat contur la RIUF Iași 2009. M-am bucurat ascultând întâmplările și sfaturile studenților internaționali și totodată am decis că e ceea ce vreau să fac mai departe. De 3 ani sunt studentă în UK iar RIUF m-a ajutat să ajung aici. Dream big, go to RIUF!

Ștefan Stoica – Aplicant Danemarca 2013

RIUF pentru mine a însemnat un eveniment care m-a ajutat să îmi fac o idee și, chiar mai mult, m-a ajutat să mă hotărăsc ce program de studiu vreau să urmez, unde și toate cerințele pe care trebuie să le împlinesc pentru a îmi atinge idealul. Sfatul meu pentru cei care încă aveți dubii, mergeți la RIUF și convingeți-va singuri!

Carmen Dorobanţu, mama Ramonei Dorobanţu, studenta la Ap Degree Marketing Management la Copenhagen Business Academy

RIUF- Edmundo- aplicații studii străinătate – Mi se păreau niște concepte abstracte și destul de îndepărtate când am aflat pentru prima oară de la o prietenă că fata noastră ar avea șansa să urmeze o  facultate undeva în străinătate. Dar, în final, toate trei, ca într-o rețetă magică, amestecate și dozate cu profesionalism de un consilier Edmundo în retortă RIUF,  au conturat o aplicație, au realizat un parcurs de studii care va genera satisfacții fetei noastre odată cu absolvirea studiilor. 

CategoriesEvenimente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3

mins
read

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.