De ce au fost ei la RIUF?

Au fost la RIUF, au întrebat și au primit răspunsuri de la reprezentanții universităților participante apoi au făcut cunoștință cu colegele mele care sunt consilieri EDMUNDO și au ajuns studenți internaționali. În câteva rânduri au povestit de ce le-a prins lor bine să vină la RIUF și, mai apoi, cum le-a folosit această vizită.

Vlad Victor Jiman – BSc Business with Economics – University of Salford

În 2010 am fost la RIUF şi am stat de vorbă cu profesorii de la University of Salford. În 2013 lucrez la General Motors în anul de practică din cadrul cursului Business with Economics. Mergeţi la RIUF şi aflaţi cum să profitaţi de oportunităţiile de studiu în străinătate.

Cosmin Gabriel Anușca – BSc Business and Management Studies – University of Salford

Ideile mele de student internațional au devenit realitate odată cu târgul RIUF la Iași. Că viitor student, m-am simțit ca un copil într-un parc de distracții odată ce am intrat printre standuri. Am obținut informații și sfaturi care m-au ajutat să mă decid în dilema a€œ ”Ce urmează după liceu?”; am schimbat opinii cu o parte din actualii colegi și m-am încărcat cu optimism și entuziasm. Sunt acum student în UK, urmează-ți visul, mergi și tu la RIUF!

Ariel Chis – BA History – University of Hull

Când am mers la RIUF, faptul că a venit un reprezentant al University of Hull și mi-a spus niște detalii pe care le puteam obține numai de el m-a determinat să vin aici. Mai mult de atât, am mers pe mână celor de la Edmundo, și îmi aduc aminte cum Adina Cristescu a pus accentul pe cât de bună este University of Hull. A avut mare dreptate, iar decizia de a veni aici mi-a schimbat viață și modul de gândire complet. Cel mai bun sfat este să mergeți la RIUF pentru că sigur vă va schimba cursul vieții și sunt sigur că nu veți regreta!

Vlad Stefan Zahan  – AP Degree IT and Electronics Engineering – Lillebaelt Academy

Am aflat de RIUF prin intermediul școlii și al colegilor. Am făcut un mic research și am aflat că RIUF este locul de unde să îți începi drumul spre facultate. Am participat la programul numit Spot – Admissions (o inițiativă foarte bună) și am fost acceptat la facultate în Danemarca. Vă recomand să participați și voi la RIUF. O dată ce ți-ai găsit facultatea mult visată, totul devine ușor! Baftă!

Mulțumiri speciale și o ciocolată merg către colega mea, Adina Cristescu, care m-a ajutat să realizez acest post! Săptămâna aceasta vom mai reveni cu impresiile ale studenților români care au fost la RIUF.

CategoriesEvenimente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2

mins
read

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.