Atelierul Produselor Creative 3. Esti pregatit?

Despre Atelierul Produselor Creative v-am mai povestit și sper că v-am și convins că este locul în care antreprenori creativi cu idei trăsnet, echipă și entuziasm pe măsură trebuie să dea “attend”.

Dovadă la ceea ce vă spun eu stau cele două echipe care, în urma participării la APC, au pus trecut la a pune în practică: echipa Upside Down tocmai și-a lansat magazinul online cu accesorii realizate din materiale neconvenționale iar în luna mai, echipa Namogo va lansa Congruence, o platformă de matchmaking între mentori și mentees, aleși din zona de industrii creative.

Așadar, ascultați bine aici și nu ratați a treia ediție APC! Va avea loc în perioada 24-28 aprilie 2013, la sediul Endava, în clădirea United Business Center. APC#3 înseamnă patru zile intense de training și o zi de prezentare a ideii de produs, pe care organizatorii au numit-o Demo Day. Echipele participante beneficiază de trei luni de mentorat, la finalul cărora lansează prima variantă funcțională de MVP—Minimum Viable Product. Noutatea acestei ediții este reprezentată de o etapă suplimentară, în care echipele au parte de o întâlnire preliminară cu mentorii de la APC#3.

Care sunt condițiile sau lucrurile importante de știut înaine de a vă înscrie sau care vă vor determina să vă înscrieți le găsiți aici. O absență se plătește cu 100 euro, ați citit bine, da? Și băieții ăștia de la APC#3 nu se joacă!

Hai, să fie cu mult curaj și mult succes!

CategoriesEvenimente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1

min
read

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.