Tic-tac! Tic-tac! RIUF Iasi vine!

Numărătoare inversă a început încă de când ne-am apucat de lucrat la cea de-a 12-a ediție RIUF – Romanian International University Fair însă acum, când observ că mai sunt 10 zile până la RIUF Iași, parcă simt și mai tare tic-tac-ul din numărătoarea inversă!

Patru vești frumoase am să vă spun deocamdată despre ediția de la Iași a târgului de universități RIUF.

Princeton University și Massachusetts Institute of Technology (universitate plasată pe locul 1 în topul mondial QS) vor participa  la RIUF Iași. Astfel că elevii și studenții din zona Moldovei vor avea ocazia să discute cu reprezentanții celor două universități de top. Lista expozanților RIUF Iași include universități din Olanda, Marea Britanie, Germania, Belgia, Suedia, Danemarca, Franța. Lista poate fi văzută aici.

Anul acesta vor participa la RIUF Iași Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” Iași, Universitatea de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa” Iași și Universitatea Tehnică Iași. Tot în ziua RIUF Iași, elevii și studenții in zona Moldovei vor putea participa la Ziua Porților Deschise cu ocazia RIUF și vor vizita săli de curs, laboratoare, vor cunoaște și discuta cu studenți ai universităților. Fiecare universitate a pregătit un program special pentru Ziua Porților Deschise cu ocazia RIUF.

După cum știți, la RIUF puteți participa și la workshopuri și seminarii. Un workshop despre care vreau neapărat să vă povestesc este organizat în parteneriat cu Arcadia Medical. “Cariera de medic – Între House M.D. și realitate” se numește workshopul și va fi susținut de doi medici ai spitalului Arcadia care vor sta de vorbă cu tinerii doritori să studieze medicină în România sau în străinătate. Vineri am apucat să le povestesc elevilor de la Liceul Teoretic “Vasile Alecsandri” Iași despre acest workshop și s-au arătat mai mult decât încântați! Pentru a te înscrie la RIUF Iași și la workshopurile din ziua RIUF click aici.

Și anul acesta m-am întâlnit cu firme locale pentru a le propune să colaborăm. Vă vor întâmpina la standul propriu și vă vor încânta cu premii Fructe Naive, EuroLenguas, DTC, Pizzeria MammaMia. Ca și anul trecut, Teo’s Caffe vă servește cafea cu aromă de RIUF. 

Sper să mă văd cu cât mai mulți dintre voi la RIUF Iași, pe 21 martie! Vă țin la curent cu ce pregătim pentru voi la această ediție!

CategoriesEvenimente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2

mins
read

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.