Un ghiocel cu zambet

Săptămâna aceasta am văzut mulți domni cu multe flori. Domnii au judecat puțin și au ales să aducă un zâmbet doamnelor de lângă ei: mamă, fiică, soacră, soră. Fiecare cu doamnele lui și cu surprizele dorite.

Deși nu am fost acasă de 1 martie e posibil să mai am o șansă de 8 martie. Datorită colegilor mei de la biroul din București am simțit venirea primăverii: o zambilă, un mărțisor simpatic și un tort extraordinar de delicios! Așa a venit primăvara la mine și mi-a plăcut!

Voi decideți însă cum va veni primăvara de 8 martie pentru femeile de acasă sau de la birou care cu siguranță se așteaptă să le surprindeți frumos! Eu voi da o fugă acasă, la Vaslui, pe 7 martie și, deși nu e 8 martie, voi încerca să aduc un zâmbet de primăvară mamei mele. Nu știe că ne vom vedea miercuri deci vă rog să păstrați secretul!

Cadourile de 8 martie sunt considerate, ca și cele de Dragobete, niște clișee. Da, poate fi primăvară în fiecare zi pentru noi dacă asta ne dorim dar nu-i așa că altfel simți această schimbare pozitivă de anotimp dacă te gandești să oferi cadouri pentru femei sau dacă îi admiri și complimentezi vestimentația deosebită? Am observat că, în general, ne îmbrăcăm mai ..special în zile speciale. 

Revenim la vizita incognito de miercuri. O zambilă în ghiveci și o trusă de manichiură  vor poposi drept mărțișor pentru mama mea.

Să avem cu toții o primăvară minunată!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1

min
read

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.