Pensiunea Topaz – NOT!

Puține rânduri voi scrie însă concluzia este importantă.

Pensiunea Topaz din Drobeta Turnu Severin arată decent în pozele de pe TuristInfo. Prețul mi s-a părut puțin cam ridicat (în comparație cu alte pensiuni la care am stat în această săptămână) însă celelalte două oferte aveau prețuri și mai mari. M-a mai încântat și faptul că în descrierea pensiunii era notat că e localizată la 3 minute distanță de centrul de afaceri și centrul comercial. Am descoperit în seara aceasta că de fapt e vorba de trei minute cu mașina, nu pe jos (așa cum am crezut eu, în naivitatea mea).

Recepția e de fapt un soi de bar în care stăteau niște barbați, se hăhăiau și fumau suficient de mult cât să simți că ai intrat într-o recepție în care s-a lăsat ceața. Camera suferă după ceva ordine. Recepționera suferă și ea după un training pe partea de customer care. Iar eu sufăr că nu am primit un uscător de păr.

Am întrebat la recepție: “Mă puteți ajuta, vă rog, cu un uscător de păr?”. Domnișoara răspunde: “Aaaa, nu. La noi doar șefii au uscător de păr. Dacă vreți puteți veni la baia restaurantului să vă uscați părul la uscatorul de mâini.”

Și fata, în rol de recepționeră, chiar era convinsă că e o idee bună! La Pensiunea Topaz se întamplă asta. Nu o recomand.Un uscător de păr foarte ieftin costă cam 30 – 40 RON. Și cu suma aceasta vei mulțumi mai mulți clienți. Dar ce să-i faci dacă doar șefii au, nu-i așa? 

Sursa foto: aici

CategoriesCalator
  1. Pingback:Doua ore in Drobeta Turnu Severin. | Anca Gîlcă - Un Român Optimist

  2. Pingback:Despre pensiuni. Din calatorii. | Anca Gîlcă - Un Român Optimist

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1

min
read

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.