Nu cresc eu mare?

In ultimul timp mi s-a pus un pitic pe creier: vreau sa am casa mea. Daca acum un an imi doream cu ardoare sa am chiria mea acum clar imi doresc sa am casa mea, sa o pot decora cum imi pofteste inimioara si cand doreste ea. La chirie nu prea pot sa fac asta sau daca mi s-ar permite atunci as face-o pe banii mei si nu m-as bucura de toti banii pentru ca peste cateva luni oricum ma voi muta. Ca sa imi potolesc totusi pofta de a face modificari dau peste cap dulapurile mamei cand ma duc acasa.

Dar si cand voi avea casa mea voi avea grija sa fie decorata exact pe gustul meu! Voi avea o veioza deosebita langa pat, pe o noptiera eleganta care sa fie sprijin pentru carti de specialitate, beletristica si Forbes. Si la bucatarie va fi totul amenajat atat de frumos incat voi gati mai mult de dragul bucatariei. Si voi avea si o camera pentru copil care va fi tapetata in culori vii, demne de o copilarie de poveste! Ce ziceti voi, nu cresc eu mare?

Pana cresc mare totusi mai e ceva vreme asa ca imi alimentez visele cu casa mea si notez idei pentru design interior rasfoind imagini cu decoratiuni orac decor.

Voi ce modificari intentionati sa faceti in curand?

Sursa foto: Silver Decor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1

min
read

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.