Hollywood Mirage la TNI

Aseară am reușit să fac ceea ce mi-am propus de mult timp. Am mers la teatru și m-am bucurat foarte mult că am avut parte de o piesă pe gustul meu. Am văzut Hollywood Mirage, o piesă de Ion Sapdaru, și o recomand persoanelor care vor să încheie o săptămână de lucru cu 90 de minute de râsete. 

O parte din visul american este reprezentată de un patron de restaurant care a decis să importe din Turcia o idee de business: chelnerii din restaurantul său sunt vedete hollywoodiene. Condițiile cele mai importante la angajare le puteți intui: să semeni izbitor de bine cu o cântăreață sau un actor și să știi engleza la nivel conversațional. Da, în restaurant se vorbește în limba engleză. Așa se vorbește și la Hollywood, nu? Deși restaurantul are un nume care ne duce cu gândul la vise împlinite și bogăție – Hollywood Mirage – angajații localului au nemulțumiri o groază. Bucuria nu a fost prea mare când o echipă de SPP-iști l-a anunțat pe domnul patron că președintele României va lua cina la Hollywood Mirage.

Rezumat: angajata Madonna e nemulțumită că Marilyn Monroe e mereu favorizată, Marilyn e deranjată că toată lumea râde de ea pentru că e din Bîrlad însă îi atrage atenția SPP-istului Dumitrașcu cum că nu s-ar supăra deloc să îl servească ea pe domnul președinte diseară, Harry Potter e amenințat cu concedierea dacă în două săptămâni nu dă burta jos și nu îi este permis să îl servească pe președinte pentru că are prea multe idei deștepte, Hitler vrea să îi vorbească președintelui deși este în stare de ebrietate iar SPP-iștii consideră că locul lui e în magazia restaurantului, Elvis Presley îi cântă președintelui după playlistul ordonat de domnul Dumitrașcu și se bucură de aplauze. După cum se așteptau toți angajații restaurantului, persoana care este aleasă să îl servească pe președinte o dă în bară. Acolo e și partea cea mai amuzantă.

Cine îl va servi pe președinte și cum anume gafează vă invit să aflați pe 02.02.2013, la ora 19.30, Sala “Uzina cu teatru”.

O recenzie foarte bună a acestei piese am citit pe AltIași.ro.

Un motiv în plus pentru care ar trebui să mergem mai des la teatru îl reprezintă actorii ieșeni: sunt tineri, cu dorința de a avea o carieră frumoasă la noi în țară și sunt buni!

Sursa foto: aici

CategoriesEvenimente
  1. Pingback:Vicleniile lui Scapin la Ateneul Tatarasi | Anca Gîlcă - Un Român Optimist

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2

mins
read

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.