Curs manager de proiect in Iasi

Pentru a avea carieră și succes trebuie să investim în pregătirea noastră profesională. În funcție de planurile de viitor ale fiecăruia dintre voi, vă recomand să treceți pe lista investițiilor mai sus menționate și trainingul de “Manager proiect”. DTC (Development Training Consulting) Iași livrează periodic traininguri de calitate pentru publicul său și acum a venit rândul persoanelor interesate de dezvoltarea competențelor specifice managementului de proiect să le cunoască pe cele două formatoare: Marinela Marcu si Monica Ghenghea

Cele două gazde ne spun că acest training este caracterizat de “trei componente importante: caracterul practic, interactiunea și informatiile diverse si de actualitate”. 

Cursul are loc în perioada 9-10 și 16-17 februarie, cu un număr de maxim 16 participanți, la sediul DTC Iași. La finalul acestui curs veți avea competențe dezvoltate pe:

  • Clarificarea conceptului de management de proiect;
  • Planificarea eficientă a resurselor în cadrul proiectului;
  • Identificarea modalităților potrivite de monitorizare și evaluare;
  • Gestionarea calității, riscurilor, resurselor în proiecte;
  • Utilizarea instrumentelor specifice managementului de proiect.
George, fost participant al acestui training, a notat pe pagina de Facebook: “Cursul valorează, din punctul meu de vedere, foarte mult. Eu l-am făcut deși aveam deja experiență în domeniu și tot m-a ajutat destul de mult.”

Prețul cursului autorizat de Manager Proiect este de 850 Lei (suma include suportul de curs, pauzele de cafea, certificatul de absolvire, suplimentul descriptiv și taxa de examinare). Însă zic să nu vă sfiiți să le scrieți un e-mail fetelor de la DTC în care le rugați să vă povestească despre ofertele pregătite!

Care este modalitatea de înscriere, ce acte vă sunt necesare și mai multe informații despre cele două formatoare găsiți pe aici.

Succes! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1

min
read

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.