Filme de weekend de iarna

O perioadă destul de lungă de timp am fost captivată de seriale și am abandonat filmele. De câteva luni însă am pus piciorul în prag în fața mea și am început să mă pun la punct cu ce mai e nou în domeniu. După cum bine intuiesc unii dintre voi, am început cu ceva ușor și poate nu chiar atât de nou.

Pe mine m-au încântat aceste două comedii și, mai mult decât atât, mi-am dat seama că mi-era dor să privesc un film simplu, ușor, care să mă relaxeze și să nu îmi aducă gânduri de îngrijorare. Vă recomand cu drag “Hope Springs” și “This is 40”. Personal, consider că “Hope Springs” e cu mult mai bun decât “This is 40” și că Meryl Streep clar a fost alegerea perfectă pentru rol.

Ambele scenarii ne prezintă cupluri care ajung să fie puse la încercare de anii adunați în certificatul de căsătorie și, cu dorința de a rezolva problemele apărute pe tărâmul pasiunii, actionează ba comic, ba stupid. Cert e că ambele povești au parte de happy end.

În “Hope Springs” o veți vedea pe Meryl Streep în rolul lui Kay care este căsătorită de 31 de ani cu Arnold, un bătrânel ursuz. Din dorința de a readuce pasiunea între ea și soțul său deși ambii au atins pragul vârstei a treia, Kay rezervă o săptămână de consiliere undeva departe de casă. Cu chiu cu vai se lasă convins și Arnold să ia parte la programul de consiliere. Temele pentru acasă date de consilier reprezintă sursa noastră de amuzament.

În This is 40″ discutăm despre mai puțini ani de căsnicie însă mulți ani (prea mulți din punctul său de vedere) împliniți ai soției, Debbie.   Cu ceva exagerări pe ici-pe colo, povestea este cât se poate de amunzantă. Soțul, Pete, o iubește pe Debbie însă ajung să se certe din cauza unor chestiuni stupide care au parte de exagerările pomenite mai sus. După cum spuneam, e ceva mai slab decât “Hope Springs” însă merită o oră și 30 minute dintr-o duminică friguroasă.

Deși primul film este cu mult mai bun decât al doilea și distribuția “Hope Springs” a fost una mai scumpă, conform www.imdb.com, diferența încasărilor de weekend (dar și totale) este de doar 2 milioane $.

Vizionare plăcută să aveți! Aștept impresiile voastre de după 🙂

 

http://youtu.be/jz2m9aGjEgo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2

mins
read

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.