Un cadou, doua cadouri….

Astăzi toată lumea primește câte un cadou, cel puțin. Unii mai cuminți au parte de mai mulți Moși și mai multe cadouri. Un lucru e cert: la toți ne vine rândul să fim moși și trebuie să fim pregătiți.

Prima dată când mi-a venit mie rândul să fiu Moș cred că eram în clasa a treia. Am adunat banii de pachet timp de vreo două săptămâni, am făcut câte un buget pentru fiecare membru al familiei și apoi am pornit la cumpărături. Vă dați seama ce cumpărături am făcut, nu? Am început prin a-l pregăti pe Moș Crăciun pentru fratele meu, care avea cam cinci ani. Era mic și nerăbdător să vină Moșul. Era o întreagă poveste despre cum aduce Moș Crăciun cadourile, cum are el timp să treacă pe la toți copiii într-o singură noapte.

Când eram eu mică, Moș Crăciun ne și impodobea bradul. A judecat puțin Alin cu cei cinci anișori ai săi și a venit cu întrebarea: “Îți dai seama câți brazi are Moșul de impodobit într-o singură noapte? Când are timp să facă totul?”. Atunci ne-am dat seama că ne-a scăpat ceva în poveste și în următorul an Moș Crăciun doar a adus cadourile, nu a mai impodobit și bradul.

Acum e și Alin, la rândul lui, Moș Crăciun. Vă dați seama ce responsabilitate are el că trebuie să fie Moș pentru două femei: eu și mama mea? (poate că mai e și a treia, prietena). Nu o vede însă ca pe o povară, ci ca pe o responsabilitate amuzantă, care aduce bucurie și zâmbete.

Acum suntem mari, suntem adulți însă știm cu toții că Moș Crăciun nu ține cont de vârstă și în casa noastră există 3 Moși, unul mai darnic și responsabil ca celălalt. Toți trei avem însă o trăsătură comună: cadourile oferite și primite ne ajută să construim noi amintiri, să conturăm altele noi, să păstrăm atmosfera caldă a Crăciunului ca în anii preferați ai copilăriei noastre! Da, ne amintim asta și acum, când anii noștri din buletin sunt formați din două cifre.

Trăiește spiritul Crăciunului! Indiferent de vârstă, de loc de muncă, chiar dacă te pregătești să achiziționezi un cadou pentru o femeie sau un cadou de Craciun pentru iubit sau, la extrema cealaltă, un cadou de Craciun business trebuie să ai mereu în minte că un cadou de Crăciun se oferă și se primește trăind spiritul Crăciunului! Tine cont de aceste lucruri si cand vei alege cadouri de Craciun in 2012.

Așa ne îndeamnă și iLux să simțim Crăciunul 🙂

  1. Pingback:Ce Inseamna Craciunul? | Expertul Tau in Cadouri

  2. Pingback:13 dorinţe pentru 2013 « Razvan Pascal's Blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2

mins
read

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.