Cum iti alegi programul de master?

Aceia dintre voi care acum se străduiesc să își stabilească punctele principale de urmărit pentru ca lucrarea de licență să fie una de nota 10 îmțeleg foarte bine întrebarea: ce master să fac?

Vrem să facem un master care să ne învețe ceva nou, poate chiar și ceva practic, să avem profi interesanți și cu experiență în domeniu. Să nu se repete materia care am studiat-o deja în ciclul de licență. Mai vrem să ne și distrăm, să avem și oportunități de dezvoltare în afara orelor de curs/seminar. Ziceți voi dacă nu e așa!

Clar e că după cei trei ani de licență vrem sigur să facem master, nu-i așa? Vrem să ne aprofundăm studiile, să ne specializăm pe o anumită arie de activitate și ne pasă de calitatea masterului ales. Sfatul meu (și pun pariu că nu doar al meu) este să vă informați din timp cu privire la toate oportunitățile.

Astfel că vă lansez invitația de a le întâlni pe colegele mele care vă pot oferi informații despre sistemele de învățământ din portofoliul EDMUNDO, programele care vă interesează, cerințele de admitere, costuri sau posibilități de finanțare. Și detaliile legate de procedura de aplicare sau documentele necesare construirii dosarului se află pe lista noastră de discuții.

Aa, am uitat ce era mai important. Întânirea despre care vă povestesc are loc vineri, 7 decembrie, la ora 18.00, în Sala Ferdinand (UAIC Iași). Formularul de înscriere îl găsiți aici.

Salutări calde trimit către voi, abia aștept să vă cunosc! Și mulțumiri, la fel de calde, merg către CIPO – Centrul de Carieră al UAIC Iași!

CategoriesEvenimente
 1. Diana L says:

  Buna Anca,

  Acum am vazut postarea ta pe Blog. Este foarte interesanta si utila.
  Ai idee totusi daca exista activitati de genul acesta si in Bucuresti in aceasta perioada?
  Ma intereseaza un Master si care sunt conditiile in care poti aplica la acesta.

  Multumesc mult,
  Diana.

 2. Ana - Consilier Edmundo says:

  Buna Diana!
  Din pacate, nu mai avem programata o prezentare pe master in viitorul apropiat.
  Insa, daca te intereseaza mai multe informatii despre cum se aplica si care sunt conditiile, te-as ruga sa ne lasi un mesaj la edmundo@educativa.ro si un consilier va lua legatura cu tine pentru a-ti da toate detaliile necesare!
  Ne gasesti si pe Facebook ca Edmundo – A World of Education!
  O zi faina,
  Ana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1

min
read

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.