Educatia frumosului

Eu nu mă pricep la bijuterii. Port rar, cumpăr și mai rar. Mai bine spus, cumpăram rar. M-am decis să încep să învăț câte ceva despre bijuterii ca mai apoi să fiu în măsură să fac cadouri frumoase!

Nu doar bărbații trebuie să fie cu ochii pe site-urile cu bijuterii pentru că au de gând să facă o propunere care implică un inel și, mai apoi, verighete. Consider că și noi, domnișoarele, putem să ne surprindem în mod plăcut prietenele dăruindu-le o bijuterie sau…ajutându-le viitorul soț să aleagă inelul de logodnă perfect!

Să revenim la începutul poveștii: ca să pot face un cadou potrivit trebuie să mă informez mai întâi cu privire la două lucruri: ce gusturi are prietena care urmează să primească un astfel de cadou de la mine și cum să aleg bijuteria potrivită.

Așa cum avem nevoie de educație antreprenorială și educație financiară ca să știm cum să “investim” bani în cadouri, cred că ne prinde bine și ceva educație în materie de bijuterii. În încercarea mea de a mă educa în acest domeniu am căutat ceva site-uri. Am fost plăcut surprinsă să văd pe un site care, ca principală activitate, comercializează bijuterii (foarte frumoase!) există și o secțiune care urmărește educarea și informarea publicului. Este vorba de site-ul Bijuteriilor La Rosa.

Eu mă las rătăcită între rândurile de la categoria “educație” și apoi prin pozele cu bijuteriile care îmi fură ochii!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1

min
read

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.