Superman, Spiderman or Batman – de privit

Începutul este liniștit, dar în același timp te face să bănuiești că e ceva care te va uimi, că e ceva ce urmează să se întâmple. Și se întâmplă până la lacrimi.

Aaron are cinci ani, locuiește cu tatăl său într-o gospodărie care, din imaginile filmate, pare a fi modestă. Nu veți înțelege rostul titlului decât dacă veți privi până în ultima secundă filmulețul. Tatăl băiatului pare destul de acaparat de griji însă nu uită să fie grijuliu cu Aaron. Am văzut asta în mai multe secvențe și mi-a plăcut. Pe final aflăm că mama lui Aaron este bolnavă, are nevoie de un transplant de inimă. Cum e mai complicat cu transplantul pentru că e problemă cu compatibilitatea Aaron i-a adus mamei sale mai multe inimi, cu promisiunea că mâine îi va aduce altele dacă acestea nu sunt bune. Aaron este eroul mamei sale.

“Superman, Spiderman sau Batman”, regizat de Tudor Giurgiu, a primit premiul pentru cel mai bun scurtmetraj, la gala Academiei de Film Europene (EFA). Tudor Giurgiu este regizorul cunoscutului film “Legături bolnăvicioase”.

De pe HotNews.ro am mai aflat că “Superman, Spiderman sau Batman” a fost premiat la Manhattan Short cu medalia de aur,  Kaliber 35 Munich International Film Festival și la  Aspen Shortfest unde a primit premiul pentru cel mai bun scurtmetraj, premiu ce ridică șansa să primească și un Oscar la categoria sa.

De privit și promovat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1

min
read

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.