PR Tea de Iasi cu Dan Lungu si Dan Daia

În PRIME Iași există proiecte cu tradiție, evenimente care au loc la fiecare ediție în aceeași zi a săptămânii și chiar același loc. 

Un eveniment la care suntem invitați miercurea, de două ori pe an, este PR Tea de Iași – o întâlnire informală de aproximativ 2 ore între studenți interesați de domeniul comunicării și doi specialiști în domeniu.

La ediția cu numărul 8 care va avea loc miercuri, 5 decembrie, cei doi specialiști sunt ieșeni care au cunoscut succesul la nivel național. Ba chiar internațional, doar ați auzit de succesul lui Dan Lungu, nu?

Tema ediției este “Bestseller pe calea PR-ului” și invitații pe care studenții îi vor cunoaște și cu care vor sta de vorbă sunt Dan Lungu (autorul bestseller-ului Sînt o babă comunistă) și Dan Daia (asisten cultural la Centrul Cultural Francez Iași). Locația evenimentului este deja cunoscută pentru cei mai mulți studenți la “Comunicare și relații publice”: Librăria Cărturești din Iulius Mall.

Așadar, dacă vreți să mai aflați ceva din tainele PR-ului, să vedeți cum vă pot duce cuvintele pe culmea succesului zic să dați click aici și să vă înscrieți.

Ne vedem miercuri!

CategoriesEvenimente
  1. Pingback:Însemnări #15 | Geamul Deschis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1

min
read

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.