Invitatii la bunatate

Da, știm deja că doar de Crăciun suntem ceva mai buni, mai atenți la durerile celor din jurul nostru. Eu zic să fim așa măcar de Sărbători decât deloc și să apreciem inițiativele oamenilor care au curaj să ne aducă la cunoștință cazuri ale copiilor care au nevoie de ajutor și, mai mult decât atât, să se ocupe de organizare. Am două exemple și, totodată, două invitații azi.

Anda nu știu cât spațiu mai are pentru ea în casa sa. În acest an, Anda a preluat campania Globuri cu suflet, campanie ajunsă la ediția a patra. Astfel că Anda ne-a dat de veste și ne-a motivat să ne implicăm în campanie pentru a-i ajuta pe cei 70 de copii din satul Lunca Rațes, comuna Scânteia. Da, sunt suflete de toate vârstele care au nevoie de haine, cărți, dulciuri și tot ce ar putea să iși dorească un copil de la Moș Crăciun. Urmăresc cu atenție update-urile Andei pe Facebook cu privire la campanie și vă spun sincer că oamenii s-au mobilizat exemplar până acum. Zic să nu lăsăm axa reușitei campaniei să ia o întorsătură neplăcută și să continuăm să ocupăm loc în casa Andei cu pachetele noastre. Eu am făcut curățenie generală în dulap, am mobilizat și colegele de apartament să facă același lucru și astfel am adunat un pachet pentru copiii din Lunca Rateș.

Pe Anda o puteți contacta aici sau aici. Promiteți-mi că nu o veți lăsa în pace până pe 15 decembrie, da?

Cel de-al doilea exemplu ne demonstrează că nu contează domeniul tău de activitate când vine vorba de fapte bune. Junior Chamber International Iași este o organizație formată din tineri antreprenori ieșeni. În general, JCI Iași organizează evenimente business însă luni, 10 decembrie, vor îmbina mai mult decât frumos business-ul cu faptele bune. Astfel că, se iau doi specialiști – Ionuț Călugăru și Severin Sânzianu – care vor susține două sesiuni despre motivare personală și cum să ne prezentăm la interviu, se invită cât mai multe persoane și se pun doparte banii adunați pentru a-l duce pe Moș Crăciun și la copiii bolnavi de leucemie de la Spitalul “Sfânta Maria” Iași. Înscrierile se fac în schimbul unei donații minime de 10 lei. Mutați click-ul aici pentru a vă înscrie și pentru a participa la conferințele cu iz magic.

P.S.1: Încurajează și tu implicarea în acțiunile umanitare: scrie pe blogul tău, share-uiește ce citești pe alte bloguri, postează pe Facebook-ul tău. Asta chiar nu costă nimic. Mulțumiri și zâmbete!

P.S.2: Filmulețul are cinci minute însă merită privită fiecare secundă!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2

mins
read

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.