Voteaza echipa Romaniei la Global Startup Battle!

Îmi doresc să citesc tot mai des mailuri ca cel citit sâmbătă! 

Bryan, Dragos, Catalina și Marius formează echipa Forward Thinking, echipa câștigătoare a Startup Weekend Romania. Acum concurează cu alte peste 100 de echipe câștigătoare din întreaga lume la Global Startup Battle și ar fi mai mult decât frumos din partea noastră să îi susținem, să le oferim votul nostru! 

Să o luăm cronologic ca să înțelegem ce a făcut echipa, ce e Startup Weekend România și de ce vrea să câștige la Global Startup Battle. 

Startup Weekend România este un eveniment de 54 de ore care aduce împreună tineri pasionaţi de antreprenoriat care formează echipe în jurul ideilor participanţilor, dezvoltă produse şi lansează noi companii în doar trei zile. La final, echipele participante îşi  prezintă conceptul de business în faţa unui juriu de specialitate.

Câştigătorii ediţiei din 2012 a Startup Weekend România au fost The Forward Thinking Platform, platformă de e-learning care facilitează procesul de învăţare continuă şi oferă tuturor utilizatorilor acces la informaţii de ultimă oră şi concepte cheie din diferite domenii, direct de la experţi şi autori de talie mondială. Echipa s-a remarcat prin faptul că a reuşit să construiască un prototip funcţional al platformei în doar 54 de ore şi prin motivaţia de a transforma acest proiect într-o platformă globală.

Bryan, Dragos, Catalina și Marius se luptă acum pentru invitaţiile disponibile la Global Entrepreneurship Congress (Rio de Janeiro 2013), o vizită la San Francisco pentru o întâlnire cu oameni influenţi din comunitatea antreprenoriala şi alte premii care îi pot ajuta să îşi dezvolte în continuare propriul startup.

După cum povesteam și în rândurile anterioare, echipa României se va califica printre finaliști doar cu ajutorul nostru. Click cu mult spor aici pe butonul “Vote”. Dați de veste și prietenilor, colegilor de școală, mătușilor, verilor, profilor! Dați de veste cui știți și vreți că o echipă formată din tineri Români e în finala Global Startup Battle! 

CategoriesEvenimente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2

mins
read

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.