PRBeta Iasi – workshopuri gratuite pentru studenti

Dacă tot e o sâmbătă pe care o petreceți și prin fața laptopului vă sugerez să faceți ca click-urile de weekend să fie cu folos.

În perioada 3 – 8 decembrie, PR Beta organizează la Iași workshopuri gratuite de comunicare online pentru studenți. Pe lângă cei șase specialiști care vor lucra activități practice cu participanții, organizatorii mai pun la bătaie și internshipuri în companii ieșene.

Specialiștii care susține aceste traininguri sunt Alexandru Negrea, Social Media Manager BCR, Monica Jitariuc, Head of Social Media la The Practice, Victor Kapra, consultant în comunicare online, Corina Săftescu, profesor asociat la  Facultatea de Știinte Politice, Filosofie și Știinte ale Comunicării din cadrul UVT, Dragoș Alexa, consultant de marketing și strategii de comunicare, Răzvan Baciu, Owner la Compania de Online.

Pentru a te înscrie trebuie să profiți de timpul rămas la dispoziție și să pregătești un CV și câteva rânduri în care să explici care este motivația ta/de ce vrei să participi. Când ai pregătit aceste două documente fugi cu click-ul aici să vezi care este următorul pas. Atenție însă: înscrierile se mai fac până pe 25 noiembrie. Apoi au loc interviurile. Deci nu e de glumă!

Spor la alcătuit aplicația, succes la interviu și inspirație cât cuprinde pe parcursul workshopurilor!

CategoriesEvenimente
  1. Pingback:Bloggerii ieșeni susțin workshopurile PRbeta « Gânduri frumoase pentru fiecare zi

  2. Pingback:Bloggerii ieșeni susțin workshopurile PRbeta | Blogul mamei fericite

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1

min
read

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.