Happy Movie la Iasi

Nu citesc cărți care au titlul formulat în stilul “Cum să fii fericit în X pași”. Doar am o viață la dispoziție să îmi dau seama singură cum să fac să fiu fericită, nu?

Sunt însă extrem de curioasă să văd ce înseamnă fericirea pentru oamenii din țările participante la cercetarea regizorului Roko Belic:  USA, Brazilia, Anglia, Scotia, Egipt, India, Japonia, Bhutan, Danemarca, Namibia, Kenya, China, Thailanda. Am văzut documentarul The Secret și știu că am avut o stare de foarte bine câteva zile după vizionare. Parcă m-a făcut să am ceva mai multă încredere în tot.

Sper să fie la fel și sâmbătă după ce voi vedea The Happy Movie. La Caffe Queen’s (SuperCopou), începând cu ora 14, va avea loc  The Happy Movie & Workshop la Iași.  Îmi place mult ideea de Turneu Național Happy Movie – un turneu care promovează fericirea. Îmi place și mai mult că aceste workshopuri au loc și în orașele mici din țară.

Documentarul combină  elemente din viaţa reală, dramă umană şi ştiinţa de ultimă oră pentru a oferi perspective în misterele fericirii. Organizatorii mai anunță că după ce vom viziona The Happy Movie vom discuta despre cum putem atinge fericirea în mod real și scalabil. Promit să vă împărtășesc pe blog concluziile discuțiilor (în caz că nu ajungeți să concluzionăm împreună la fața locului).

Definiția fericirii sună cam așa: “Stare de mulțumire sufletească intensă și deplină” (conform DEX). Aș fi curioasă să aflu care este “fericirometrul” vostru.


 

CategoriesEvenimente
  1. Irina Radu says:

    Lista mea ar fi cam lunga…pentru inceput sanatate pentru cei dragi, mai putine griji, mai mult timp liber pentru cei dragi si pentru hobby-urile mele, mai multe vacante, mai multe locuri exotice de vazut bifate, mai multa intelepciune, mai multa rabdare si ca oamenii sa se mai opreasca, macar cand si cand, din goana pentru bani si sa realizeze ca viata inseamna mai mult decat atat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1

min
read

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.