Zilele Carierei UAIC 2012. Ne vedem luni?

CIPO – Centrul de carieră al Universității “Al. I. Cuza” Iași face lucruri frumoase pentru studenții ieșeni. Unul dintre acestea se întâmplă săptămâna viitoare și se numește “Zilele Carierei UAIC 2012”.

În perioada 5 – 9 noiembrie aveți ocazia să participați la workshopuri cu teme precum dezvoltare personală, antreprenoriat, angajabilitate, comportament organizațional. Mai mult decât atât, pe 8 și 9 noimbrie va avea loc un târg de joburi dedicat studenților și absolvenților.

Aruncați un ochi pe lista workshopurilor și alegeți ce vi se potrivește și prezintă interes pentru voi. Dacă pe lista intereselor voastre se află și oportunitățile de studiu în străinătate atunci dați click aici. La workshopul “Oportunitățile de studiu în străinătate – un click pentru dezvoltarea personală” veți face cunoștință cu colegii mei care vă vor povesti despre studii de master în străinătate și vă vor răspunde la întrebări.

Cu această ocazie, vă împărtășesc vestea care mi-a făcut toamna minunată: Grupul EDUCATIVA are birou în Iași! Vă aștept cu drag la biroul nostru să bem o cafea, să povestim alături de consilierii EDMUNDO, să vă cunoaștem, să ne cunoașteți.

CategoriesEvenimente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1

min
read

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.