Pentru ca ziua are putine ore

Lipsa de timp își pune amprenta pe toate planurile din viața noastră: nu avem timp suficient pentru familie, pentru tabieturile personale, pentru a merge la teatru/film/operă, pentru a citi o carte, pentru a face cumpărături diverse.

Nu puține sunt persoanele din jurul meu care spun că le este și rușine să calculeze de când nu au mai citit o carte. De fapt, este o carte care stă în permanență pe noptiera de lângă pat și cel puțin de două ori pe săptămână, seara, este deschisă. De la oboseală însă cartea cade pradă lui Moș Ene.

O soluție pentru a economisi timp măcar de la cumpărături ar fi biblioteca virtuală. Acestea ne pun la dispoziție un cont, un coș de cumpărături, recenzii, transport rapid și (de cele mai multe ori) gratuit și (poate) un preț mai bun ca într-o librărie din mediul offline. Deținătorii bibliotecilor virtuale au încercat să ne ajute cu informații astfel încât decizia noastră de cumpărare să fie mai ușoară și mai rapidă, adică să economisim timp.

Săptămâna aceasta eu am poposit în biblioteca virtuală a Catalog-cursuri.ro. Recomand să îi “răsfoiți rafturile”  la cafeaua de dimineață.

Bonus: Catalog-cursuri.ro are pune la bătaie câte un pachet de cărți pe sătămână. Mai avem două săptămâni la dispoziție pentru a participa și poate chiar câștiga. Despre concurs citiți mai multe aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1

min
read

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.