Cariera ta in PR si Comunicare incepe aici!

Despre PRIME Iași am povestit aici, aici, aici, aici, aici, aici…și am să tot povestesc. Cum să nu povestesc când perioada mea de studenție a fost încununată cu bucurii, succes, învățăminte datorită faptului că am decis să mă înscriu în PRIME Iași

Am așteptat cu interes să se facă octombrie, să merg la prezentarea din MK de la ora 20.00, să particip la prezentarea organizației, să completez formularul de înscriere, să particip la primul interviu, să fiu chemată la al doilea interviu, să merg la trainingul de management de proiect și, mai apoi, să particip la prima ședință generală.

Știți acele vorbe care pe unii îi reprezintă însă pe alții enervează foarte tare? “Am cunoscut oameni faini”, “Am coordonat proiectul meu de suflet”, “Am participat la cele mai tari petreceri”, “Am făcut primii pași spre carieră” – cam acestea sunt vorbele. Nu cred că e greu să ghiciți ce persoană sunt eu: cea enervată sau cea care, la rândul ei, a spus aceste vorbe cel puțin o dată.

Să vă povestesc frumos despre PRIME Iași e simplu și plăcut pentru mine. Să aflați singuri despre PRIME Iași e interesant pentru voi. Vă sfătuiesc să vă doriți să aflați, să întrebați, să nu fiți studenții care doar merg la facultate și la petreceri, să fiți acei studenți care vor avea un proiect de suflet, care vor participa la ședințe de la ora 20.00, care vor lucra în weekend și o vor ruga pe mama să trimită pachetul prin intermediul unui vecin. Vă îndemn să fiți acei studenți care vor avea ce povesti la primul interviu de angajare.

Vă propun să mergeți la prezentarea PRIME Iași și să vedeți dacă vă identificați cu cele notate mai sus.

Iar vouă, studenților deja membri într-un ONG, vă propun să le povestiți și colegilor/prietenilor voștri ce înseamnă asta, cât de important este.

Să aveți o studenție cel puțin la fel de încărcată și frumoasă ca a mea!

CategoriesEvenimente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2

mins
read

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.