Atelierul Produselor Creative 2 – ciuleste urechile!

Acum câteva luni făceam live blogging de la workshopul susținut de Andrei Roșca in cadrul primei ediții  APC. Când ne iese cu brio ceea ce facem o dată e clar că ținem minte ca să mai facem încă o dată, cel puțin. 

Atelierul Produselor Creative este o oportunitate pentru tineri care au spirit antreprenorial, curaj, o echipă faină, o idee de produs. Zic oportunitate pentru că, în cadrul APC, participanții au parte de workshopuri, susținere în dezvoltarea ideii de business. Apoi, în ultima zi e prezentarea produselor.

Mentorii acestei ediții sunt Marius Ursache, Ilie Ghiciuc și Emanuel Martoncă. Aceștia vor share-ui informații participanților despre inovaţie şi dezvoltare de produs, implementarea ideii de produs, comunicare şi branding, vânzări şi aspecte financiare.

Aruncați un click aici să aflați mai multe despre ei și apoi mutați click-ul aici pentru a afla care sunt pașii pentru a vă înscrie. 

Dacă încă mai stați pe gânduri zic să citiți ce a însemnat APC pentru Simina și Adriana. Eu promit să vă țin la curent cu noutățile acestei ediții. Dați și voi de veste dacă vreți să vă înscrieți ca să vă pot susține! 

Hai, a venit toamna! Treziți hărnicia, pofta de succes și noutate – asta dacă le-ați permis să fie în vacanță până acum!

 

CategoriesEvenimente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1

min
read

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.