Asa-mi vine uneori…

Mereu am fost optimistă. Ba chiar am ales să îmi pun și în frunte asta (în fruntea blogului, bineînțeles!). Sunt Anca Gîlcă și sunt un român optimist. Ohooo, dar și când mă lovește pesimismul e efectiv jale! Parcă mi se blochează mintea! 

Orice îmi spun prietenii eu atac, aduc contraargumente. Parcă automat mi se șterg din minte zilele în care eu îi încurajam exact cum mă încurajează ei pe mine! 

Și acum sunt în perioada în care pesimismul îmi dă târcoale și mă încearcă așa cum o prăjitură te tentează când ești la dietă. Cred că și-a dat seama el, domnul Pesimism, că mi-a găsit punctul sensibil: pierderile. Muncesc mult de obicei și mereu mă motivez imaginându-mi cât de bine mă voi simți când voi finaliza cu succes ce lucrez! De ceva săptămâni nu reușesc să îmi imaginez prea mult succesul pentru că efectiv năvălesc în mintea mea ideile eșecului. 

Postarea colegilor mei din Grupul EDUCATIVA de azi mă face să prind curaj și să fac să reapară în mintea mea momentele reușitelor. Va fi bine, nu-i așa? Vom învinge, ar zice Amelia

Aaa, și să nu uit! Oamenii din jurul meu sunt minunați: au răbdare, zâmbet, pasiune, profesionalism, optimism și încredere! Ei mă motivează să trec peste acele părți mai dificile care mă vor duce către părțile mai ușoare. 

  1. T&T says:

    Corect se spune “asa-mi vine cateodata…” :))
    Auzi? io’ am impresia ca nu ti-ai luat-o de multisior!
    Pai daca picam in putul deznadejdii pentru fiecare pas inapoi, uitand sa facem alti doi inainte, apoi si azi ai fi umblat doar cu o blana pe tine, chinuindu-te cu doua pietre sa faci focul la gura pesterii si privind in zare dupa omu’ tau sa-ti aduca vreo ciozvarta de mamut (hmmm, ar fi interesanta imaginea ca tablou! :)))) ). Sper sa fi inteles mesajul si sa nu ma trezesc ca esti o persoana optimista doar pe hartie, ma rog, in declaratii sau ca in bancul : “Pesimistul: mai rau de-atat nu se poate/ Optimistul: Ba se poate !”. No-no, noi, comunitatea prietenilor din jurul tau, nu agream un asemenea comportament din partea ta!

    Pi.eS: Cand am fost intr-o stare similara stii cine m-a scos,nu? 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1

min
read

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.