“Fumatul strict permis” – de citit!

Colegi studenți la Comunicare, vă mai amintiți de filmul “Thank you for smoking”? Îmi place să cred că da. Acest film mi-a fost recomandat în anul întâi de facultate (sper că îmi amintesc bine) de către un profesor. Bineînțeles că am lăsat să treacă luni bune până să îl văd și rău tare mi-a părut! Un film bun pentru persoanele care lucrează în comunicare și poate chiar și pentru fumători.

Și mai rău îmi pare că au trecut vreo patru ani până să îmi dau seama că și cartea este foarte utilă și plăcută. Am cumpărat cartea “Fumatul strict permis” de pe raftul cu reduceri de la Cărturești. A fost cumpărată din pură întâmplare, fără să știu că de fapt e cartea după care a fost făcut filmul “Thank you for smoking”. Pe măsură ce parcurgeam paginile îmi dădeam seamă că îmi e cunoscută acțiunea, că parcă am mai văzut/citit undeva povestea.

E o lectură ușoară, numai bună pentru călătoriile cu trenul sau chiar pentru amatorii de plajă. După cum probabil vă așteptați, este mult mai bună decât filmul! Și sunt descrise cu lux de amănunte anumite chestiuni pe care doar un specialist în comunicare le înțelege și se amuză.

Lectură plăcută pentru cititori și vizionare plăcută pentru privitori!

 
http://youtu.be/iBELC_vxqhI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1

min
read

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.