Tu cum ai revitaliza spatiul iesean?

De curând m-am mutat la chiria mea. Deși apartamentul arată bine am dorit să îmi aduc amprenta mea și chiar, cu ochișorii mei de soacră, am mai găsit câte ceva de reparat/îmbunătățit. Cam așa e și cu Iașul – de cinci ani sunt în acest oraș și nu mă bate gândul (sau tentația) să îl schimb. Totuși, sunt lucruri și locuri pe care aș vrea să le schimb, să le văd ceva mai bine organizate, mai frumos amenajate.

Despre aceste dorințe ale noastre, ale locuitorilor Iașului, e vorba în noul proiect marca Fundația Comunitară Iași. Programul Revitalizare Urbană are ca scop finanțarea a 3-5 proiecte ale membrilor comunităţii ieşene care îşi propun să reamenajeze, cosmetizeze sau să repună în funcţiune o serie de spaţii publice. Ca un fel de to do list daca vreți să participați la concursul de finanțare: 

  • formează o echipă (trebuie să fiți membri într-un ONG sau într-un grup de inițiativă )
  • aruncă un ochi la aplicație aici
  • citește cu atenție Ghidul de finanțare
  • după ce te-ai lămurit cu privire la cele de mai sus poți să faci ultimul pas (și cel mai important): completează formularul de aplicație
Eu aș colora puțin acel loc pe sub care nu trec studenții pentru că, se spune, vor avea restanțe. Are o însemnătate foarte mare pentru noi, studenții, și ar putea totuși să arate mult mai bine, să îl valorificăm.
CategoriesEvenimente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1

min
read

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.