In weekend familiile fac sport la Iasi

De câteva săptămâni mă străduiesc să îmi găsesc partener de badminton. Nu reuşesc pentru că nu prea mai apuc să petrec atât de mult timp pe cât mi-aş dori cu fratele meu. Ştiu că ar câştiga însă de dragul meu s-ar preface învins măcar două ture. 

Scoateţi familia din sufragerie şi “înrolaţi-o” pe terenul de la Palas în acest weekend pentru că se joacă Family Olympics! Sunt sigură că şi voi aveţi un frate mai mic care v-ar lăsa să câştigaţi la competiţiile pregătite de organizatori. 

Family Olympics 2012 este un eveniment pentru întreaga familie unde puteţi câştiga premiile puse în joc şi, mai mult decât atât, puteţi contribui la lupta împotriva abandonului şcolar. Cei de la World Vision spun că ghiozdanul este identitatea elevului şi probabil pentru că elevii ajung să aibă ghiozdan datorită părinţilor (sau să nu aibă din pricina lor) au ales alături de Dolce Sport să îndemne familiile la o activitate de weekend, de vacanţă, de lucru în echipă, de colaborare între copii şi părinţi. 

Mutaţi click-ul aici pentru a consulta programul, lista activităţilor propuse, intervalele orare în care puteţi participa şi, bineînţeles, pentru a completa formularul de înscriere. 

Să fie un weekend de familie cu mişcare, zâmbete şi amintiri frumoase!

Sursa foto: aici

CategoriesEvenimente
  1. ionut says:

    adica soft tenisul asta e cu mingea de burete ( in diferite culori)-posed palete +mingea de tenis ; daca gasesc si un jucator de badminton fac rost si de paleta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1

min
read

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.