Bine de stiut daca sofezi!

Am recunoscut până acum pe blog că la gătit nu mă pricep deloc. Ei bine, recunosc acum că nici la şofat nu mă prea pricep. Abia după ce m-am informat puţin am aflat de ce mi-a spus Alex că mă va lăsa să conduc maşina dacă plătesc eu RCA-ul.

Statisticile arată că bărbaţii au abilităţile necesare să fie şoferi mai dezvoltate decât femeile, iar femeile sunt mai prudente ca bărbaţii însă ceva mai neîndemânatice. Mda, bine că s-au inventat senzorii pentru parcare!

Când nu te pricepi la ceva întrebi în stânga şi dreapta ca să te lămureşti. Aşa am întrebat şi eu la ce e bun un RCA, cât costă şi, of course, cum fac să achiziţionez pe cel mai ieftin. Am găsit soluţia pe net la cei de la RCA Ieftin şi cu asta rezolvată mi-am dat seama că la cât de neîndemânatică sunt mai am nevoie şi de CASCO, că RCA e obligatoriu şi e dureros dacă te prinde poliţia fără, că îl despăgubeşte pe cel în care am intrat eu (sau a intrat el în mine din vina mea), că din păcate nu mă desbăgubeşte şi pe mine dar poate aşa mă învăţ şi eu să fiu mai atentă. Mai spuneţi-mi voi ce mai ştiţi şi mi-ar prinde bine şi mie. Da, da, am citit pe net destule despre această obligaţie a şoferilor însă e altă treabă când aflu de la voi, din experienţa voastră de şoferi sau însoţitori.

Aşadar, share your experiences, my friends!

  1. T&T says:

    Abordare gresita a lui Alex…fiind incepatoare sa te lase sa sofezi experimental cand platesti CASCO! RCA-ul asa cum ai spus il dai si e incomparabil ca pret cu un CASCO (mult mai mic). In caz de belea, ce faci cu masina (lui Alex)? Momentan, fara carnet luat, nu ti-as da masina pe mana..sorry! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1

min
read

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.