Cand intra zilele in sac!

E o vorbă care  are rolul de a ne linişti când ne îngrijorează timpul: “Lasă, că doar nu au intrat zilele în sac!”. Ei bine, weekend-ul acesta am senzaţia că a băgat cele două zile minunate în sac! 

Se întâmplă o serie de evenimente drăguţe. Trebuie să recunosc că sunt plăcut surprinsă. Mă gândeam că lucrurile se vor linişti prea mult din cauza verii. Nu e aşa! Mă bucur! Să fim activi şi pe timp de vară zic! 

Două mailuri au poposit în inbox-ul meu. Aceste două mailuri mă fac să îmi fie ciudă că weekend-ul acesta are doar două zile şi, culmea, disertaţia trebuie susţinută în una din ele. Până vineri seara nu voi şti în care. 

Despre BlogOlympics aţi citit, pun pariu. Sâmbătă, la Palas, începând cu ora 12 va avea loc a doua ediţie. După cum anunţă organizatorii, va fi o ediţie cu aventură şi  multă distracţie. Tare mult aş fi vrut să fiu în echipa Corinei. Voi puteţi face asta!  La fel de mult aş fi vrut să pot participa şi la petrecerea din locaţia care mi se pare chiar ruptă dintr-o altă zonă şi adusă în Iaşi: Complexul Colţ de Rai . Dacă mergeţi zic să îmi faceţi în ciudă cu ceva poze prin mms 🙂 

Cum e să faci liveblogging de la pescuit? Nu ştiu. De fapt, nici să pescuiesc nu cred că mai ştiu. Duminică are loc Cupa Bloggerilor Ieşeni la pescuit. Andreea  s-a ocupat de organizare, invitaţii şi tot ce e necesar alături de pescarus.info ca bloggerii să aibă parte de o zi memorabilă. Magazinul online monstru.ro va pune la dispoziţia bloggerilor sculele necesare pentru a pescui cu succes. Pardon, fir întins! Cei de la Cotnari îi vor ajuta pe începători să prindă curaj!

Îmi place că peştele prins va fi eliberat. Acest tip de pescuit am aflat că se numeşte C&R (Catch and Release). Well, cine se bagă la liveblogging de pe Balta lui Nicu? 

Ziceţi şi voi dacă în acest weekend nu ai senzaţia că zilele au intrat în sac? 

CategoriesEvenimente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2

mins
read

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.